Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

......έλεος

 - Τώρα στα γεράματα, θα πρέπει να παρακαλέσουμε τους ανθρώπους της ενημέρωσης, αυτούς που έχουν σχέση με τα αθλητικά, να βάλουν τα μαχαίρια στις θήκες τους και να σταματήσουν να προσπαθούν με πισώπλατα μαχαιρώματα, με χτυπήματα κάτω από την μέση, να εξοντώσει ο ένας τον άλλον.
Κύριοι δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει και προσέξτε, γιατί οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θα γυρίσουν την πλάτη σε όλους.
Καλύτερος δεν θα γίνει κανείς, αν ρουφιανεύει τους άλλους για να μείνει μόνος του.
Όλοι να μπορούν να είναι στα γήπεδα και ο καλύτερος να κερδίζει με την αξία ....του και όχι με ρουφιανιές και απειλές.
Θα επαναλάβουμε πως η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ μπορεί να βάλει τους πάντες  στην θέση τους με μία μόνο κίνηση και να πετάξει έξω από τα γήπεδα, όσους προσπαθούν με το έτσι θέλω, να μείνουν μόνοι τους στο χώρο.
Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, δεν είναι το παιδί του νηπιαγωγείου και δεν μπορεί να δείχνει ανοχή, σε αυτούς που απειλούν να κλείσουν τον 96,5 τον σταθμό των εργαζομένων.
Κυρίες και κύριοι, εμείς δεν έχουμε τίποτα εναντίον κανενός.
Δεν υπάρχει άλλος ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος να μεταδίδει αγώνες, τουλάχιστον αυτή την εποχή. Τι κερδίζουμε λοιπόν με το να φύγει ο 96,5 από τα γήπεδα;
Οι διοικούντες το Εργατικό Κέντρο, ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν και να το κάνουν γρήγορα, ώστε να δείξουν πως ξέρουν να αντιδρούν και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους παίζει μπάλα.
Επειδή ξέρουμε περισσότερα από αυτά που κάποιοι νομίζουν πως ξέρουμε, αν σταματήσουν οι αθλητικές εκπομπές στον 96,5 θα σταματήσουν και οι πολιτικές εκπομπές και κάθε εκπομπή.
Λέμε ΟΧΙ στην φίμωση.