Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - 
 Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή, πάντα με υγεία. Να στείλουμε τις ευχές μας στον Αποστόλη Αποστολίδη και την θετική ενέργεια, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αποστόλη κουράγιο και να έχεις την βοήθεια του Θεού. Επειδή η κατάσταση της υγείας του Αποστόλη, είχε χτυπήσει κόκκινο και μάλιστα βαθύ κόκκινο, το ζητούμενο είναι να αντέξει ο οργανισμός του, ώστε να κρατηθεί στην ζωή και.... να επιστρέψει κοντά στους ανθρώπους του.  Για μας το ζητούμενο δεν είναι πως θα είναι μετά την περιπέτεια υγείας του ο Αποστόλης, αλλά να παραμείνει στην ζωή. Αν τα καταφέρει, το μετά δεν θα εξαρτάται μόνο από αυτόν, αλλά από τους δικούς του και τους φίλους του. Όλοι μπορούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί χρήσιμος και να έχει ενδιαφέροντα στην ζωή του. Αποστόλη, πάλεψέ το και όλα τα άλλα θα έρθουν.

- Τελικά μας έχουν για μαλάκες κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, χαζοχαρούμενων τηλεοπτικών εκπομπών; Είναι δυνατόν σε όλη την διάρκεια της εκπομπής να μιλάς για μια άλλη εκπομπή, άλλου τηλεοπτικού σταθμού και να μιλάς για χαμηλή τηλεθέαση, ενώ η εκπομπή που συμμετέχεις εσύ έχει  κατά τρεις φορές μικρότερη τηλεθέαση και ο τηλεοπτικός σταθμός που φιλοξενεί την εκπομπή σου, έχει 5 φορές μικρότερη τηλεθέαση από τον αντίπαλο σταθμό;

- Βγαίνουν οι χαχανούληδες και καλύπτουν όλη την εκπομπή, με πλάνα άλλων εκπομπών και άλλων τηλεοπτικών σταθμών!!!! Τηλεοπτικά σκουπίδια έχουμε και ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε όλα αυτά. Αλήθεια που χάθηκαν οι άνθρωποι οι οποίοι παρουσίαζαν ρεπορτάζ για όλα τα θέματα; Που πήγαν οι άνθρωποι οι οποίοι αποκάλυπταν θέματα; Που πήγαν όλοι αυτοί οι οποίοι ήταν στους δρόμους για να βοηθούν τους πολίτες; Δυστυχώς οι καναλάρχες βρήκαν την φτηνή λύση με τους χαχανούληδες και τους δήθεν πολιτικούς αναλυτές και δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν το κόστος που έχει μια εκπομπή με ρεπορτάζ.

- Κανένας συμβιβασμός δεν υπάρχει και καμία πρόθεση συγκάλυψης δεν υπάρχει από εμάς προς την δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων. Διαβάζουμε τα μηνύματα που φτάνουν σ΄ εμάς, αλλά με αερολογίες δεν στηρίζει κανείς καταγγελίες. Όποιος έχει κάποιο στοιχείο για σκάνδαλα, για παρανομίες κλπ, μπορεί να μας ενημερώσει και δεν θα το αφήσουμε να περάσει. Χωρίς όμως στοιχεία, δεν υπάρχουν σκάνδαλα.

- Δεν μας ενδιαφέρουν τα οικογενειακά κανενός και φυσικά δεν θ΄ ασχοληθούμε σε καμία περίπτωση για το αν ένας πρόεδρος έδιωξε την γυναίκα του ή αν τον έδιωξε η γυναίκα του. Αυτά ούτε μας αφορούν, ούτε και θα τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

- Καλημέρα και όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα θα δώσουμε ραντεβού για την ώρα των αγώνων στις 12:00, αφού αρχίζει νωρίς ο αγώνας ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ.