Τρίτη 2 Απριλίου 2024

5 χρόνια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

 
Οι αυτοδιοικητικοί θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά να επιλέξουν δημιουργικές πρακτικές, προς όφελος του τόπου τους και των πολιτών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουν με συναίνεση, χωρίς φυσικά να εγκαταλείψουν τον έλεγχο, ο οποίος είναι από τα κύρια καθήκοντα της εκάστοτε αντιπολίτευσης.
Φυσικά όταν κάποιος κάνει αντιπολίτευση, θα πρέπει να προσέχει ώστε να μην καταλήξει να είναι υποστηρικτής.... συμφερόντων.
Ένα παράδειγμα. 
Στο Δήμο Χαλκιδέων έχουμε την προσπάθεια δημιουργίας δύο χώρων όπου θα συγκεντρωθούν διάφορα απόβλητα επικίνδυνα και μη.
Ο ένας χώρος είναι το νταμάρι του τσιμεντάδικου στην Χαλκίδα και ο άλλος στην περιοχή του Βατώντα.
Η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η παράταξη του κυρίου Γιώργου Σπύρου, σήκωσε πολύ ψηλά το θέμα που έχει να κάνει με το τσιμεντάδικο, αλλά δεν είπε κουβέντα για την χαβούζα  που ετοιμάζουν επιχειρηματίες στον Βατώντα, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια.
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Η παράταξη της κυρίας Βάκα η οποία διοικεί τον Δήμο Χαλκιδέων, λέει ΟΧΙ στην δημιουργία αυτής της χαβούζας και δηλώνει πως η γνωμάτευση από την εποχή Ζεμπίλη ήταν αρνητική.
Εμάς η σιωπεί μας φοβίζει και γι΄ αυτό θέλουμε από την Δημοτική Αρχή, να αντιδράσει και να σταματήσει την δημιουργία της χαβούζας στην περιοχή.
Καλό είναι να έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να παρθεί απόφαση και φυσικά να υπάρξει κινητοποίηση όλων.
Θα επανέλθουμε.