Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Καλό σας μήνα

 -  Το ψέμα δεν είναι γένους θηλυκού, αλλά ούτε και αρσενικού. Είναι ουδέτερο και αυτά μας τα μάθανε στο σχολείο και δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, αν και δεν διαθέτουμε πολύ, από αυτό.
Φυσικά στην εποχή που ζούμε τα έχουμε μπερδέψει όλα, αφού ψωνίζεις αρσενικό και σου βγαίνει ουδέτερο ή όπως αλλιώς το λένε.
Σήμερα όλοι προσπαθούν να πούνε κάποιο ....ψέμα, αλλά δεν τους βγαίνει, αφού όλη την χρονιά ψέματα έλεγαν.
Εμείς θα γράψουμε αλήθειες σήμερα και για τις άλλες μέρες θα δούμε.
Δηλώνουμε πως δεν έχουμε εμπειρία στα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε, αλλά σιγά σιγά θα μάθουμε και θα προσπαθήσουμε ώστε να γράφουμε αλήθειες.
Κάποιες κυρίες, βγήκαν και έγραψαν πως ήταν ντροπή αυτό που είδε ο κόσμος την Κυριακή της Αποκριάς στην Χαλκίδα. 
Ανάμεσα σε αυτές τις κυρίες και η κυρία Παππά και η κυρία Χονδρογιάννη. Μάλλον την πικρία που πήραν από τις εκλογές έβγαλαν, αφού και οι δύο πίστευαν πως δεν θα επιτρέψουν στην κ. Βάκα να κερδίσει και πάλι τις εκλογές, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πάντως υπάρχουν και κυρίες της δημοσιογραφίας, οι οποίες δεν πάνε με τίποτα την δήμαρχο κυρία Βάκα και την παράταξή της και φροντίζουν "να την στολίζουν" σε καθημερινή βάση. Κυρίες ηρεμήστε γιατί μέχρι να τελειώσει η πενταετία, θα γεμίσετε με ρυτίδες το προσωπάκι σας.
Και κάτι ακόμη. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν υπάρχει πλέον και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για ΔΟΑΠΠΕΧ. Η τελευταία πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ ήταν η κυρία Ελένη Αϊδίνη και αυτό θα γράψει η ιστορία.
Τώρα έχουμε αντιδήμαρχο πολιτισμού, την κυρία Σακελλαράκη και αντιδήμαρχο αθλητισμού τον κύριο Νέζη.
Μπήκαμε στην Άνοιξη και θα πρέπει να αρχίσουν ασφαλτοστρώσεις, για να μην "σπάνε" τα αυτοκίνητα. Εκεί στην γέφυρα Βασιλικού ο αντιπεριφερειάρχης πρέπει να φροντίσει ώστε να μην είναι σε αυτό το χάλι.
Το ίδιο ισχύει και στον δρόμο Βασιλικό - Λευκαντί.
Να μην ξεχάσουμε να γράψουμε για τις κυρίες και τους κυρίους οι οποίοι λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό μας, αλλά δεν μας λένε πως φροντίζουν και για τα μαγαζάκια τους......
Καλό μήνα.