Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ήταν μια όμορφη μέρα

 - Αρχίζουμε με τις ευχαριστίες, προς όλους εκείνους οι οποίοι με κάθε τρόπο, βοήθησαν ώστε το δικό μας κορίτσι, η δική μας αθλήτρια του ύψους, η Κερασία Γκάρα πέρασε χθες στους σχολικούς τελικούς αγώνες στίβου και τώρα θα βρεθεί στις Σέρρες, για να διεκδικήσει μια θέση στα ψηλά και γιατί όχι να μην κατακτήσει και μετάλλιο.
Να ευχαριστήσουμε τον Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ και την προπονήτριά της κυρία Ιωάννα Σιώμου, η οποία πίστεψε στις δυνατότητες της Κερασίας και είναι πάντα κοντά της.
Πολλά ευχαριστώ και στην προπονήτρια και συνοδό της αποστολής κυρία Έφη Μακρή η οποία ήταν δίπλα της σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του ...Γενικού Λυκείου Βασιλικού κύριο Κωνσταντίνο Γιακουμίδη, τον γυμναστή του Λυκείου κύριο  Ευαγγελο Περσίδη όλους τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του Λυκείου, αλλά και τους μαθητές και μαθήτριες, για την στήριξη και βοήθεια προς την Κερασία.
Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Παπαφράγκα και τους συνεργάτες του στο φροντιστήριο στο Βασιλικό, που εκτός από την ψυχολογική στήριξη στην Κερασία, την βοηθούν ώστε να είναι και πολύ καλή μαθήτρια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη, τον κύριο Γιάννη Λάμπρου οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο την Κερασία, ώστε να μην έχει προβλήματα.
Είναι πεισματάρα η Κερασία και ξέρει πως έχει δίπλα της πολλούς ανθρώπους.
Θέλει να πάρει μια καλή θέση στον τελικό και αν καταφέρει να πάρει μετάλλιο, θα το πάει στο Λύκειο Βασιλικού, για να τιμήσει έτσι το σχολείο της.