Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ


ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ με τις θέσεις του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά και για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Τρίτη 9 Απρίλη  
·         Η Κ.Ο. Κύμης διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στους Κήπους για την παρουσίαση του Καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Στην ταβέρνα.... «Οι κήποι των Κήπων», στις 8μμ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος του ΓΤ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 10 Απρίλη
·         Η Κ.Ο. Αυλίδας διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Βαθύ για το χώρο ταφής βιομηχανικών αποβλήτων στο Σχηματάρι και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο δημαρχείο, στις 7:30μμ. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Γιαλούρης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τανάγρας.

·         Η Κ.Ο. Αυλωναρίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Νεοχώρι για την παρουσίαση του Καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Στο café Stretto, στις 7μμ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος του ΓΤ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 12 Απρίλη
·         Η Κ.Ο. Αρτεμισίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Ψαροπούλι Βασιλικών για την παρουσίαση του Καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Στο ουζερί «Θαλασσινός», στις 8μμ. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σάββατο 13 Απρίλη
·         Η Κ.Ο. Καρύστου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Μαρμάρι για την παρουσίαση του Καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Στο café «Βινύλιο», στις 7μμ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος του ΤΓ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».