Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Η απάντηση της κυρίας Μιτζιφίρη

 Με αφορμή δημοσίευμά σας , εάν συμφωνώ με τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων του τόπου 
από την αντιπολίτευση, θα αντιστρέψω την ερώτηση και θα ρωτήσω εάν ο πολίτης είναι ευχαριστημένος από τη συμπολίτευση.
Τη γνώμη μου για το αποτέλεσμα των εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 την έχω πει, την έχω γράψει και θα την ξανά πω. Οι εκλογές του Οκτωβρίου ήταν εκλογές βασιζόμενες στη νοθεία και δεν εννοώ μόνο την περίπτωση, Νέζη-Λαγού.
Το ερώτημα εδώ είναι, μπορούσε να αποδειχθεί στην ένσταση του κου Σπύρου και απλά; δεν το συνέχισε ή είδε ότι, ήταν μάταιο και αποχώρησε. Εδώ φυσικά θα κριθεί από τους δικούς του....
υποψήφιούς και εννοείται από τους ψηφοφόρους του.
Τώρα για την Άννα Παππά, για να επιλέξω να συμπορευτώ μαζί της , κάτι σίγουρα «είδα». Το ότι εξακολουθώ και πιστεύω σ’ αυτή είναι δεδομένο. Αναδεικνύει θέματα της καθημερινότητας και ζητάει να εισαχθούν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φλέγοντα ζητήματα, όπως αυτό της συνοικίας της « Χαραυγής» που θα συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, των δομών ειδικής αγωγής , των εξαγγελιών της δημάρχου και το χρονοδιάγραμμα τήρησης αυτών και γενικά προσπαθεί να βοηθήσει ως προς την υλοποίηση έργων και δε ψηφίζει « όχι» για να ψηφίζει απλά,
αντιπολιτευτικά.
Ας δούμε όμως τώρα, την πρώτη θητεία Βάκα, τη δυσαρέσκεια του κόσμου , το μη παραγόμενο έργο, την κοροϊδία της στους πολίτες, το χάσιμο του στοιχήματος της καθημερινότητας, τη «βόλτα» των σκουπιδιών μας στη μισή Ελλάδα, τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε αυλικούς και παρατρεχάμενους , το σκάνδαλο των πετρελαίων του ΦΟΔΣΑ που αποτελούσε και τη «σημαία» της προς την αντιπολίτευση Καθαροσπόρη όλη τη θητεία της και φυσικά ούτε λόγος για εκ’ θεμελίων
ανέγερση κτιρίου των ΕΕΕΕΚ, ή απλώς την ολοκλήρωση του Μουσικού Σχολείου .
Απογοήτευση, σε σχέση με κόμπλεξ κατωτερότητας προς τις γυναίκες οι οποίες «φαινόταν» και έβλεπε ότι είχαν «περάσματα» προς την κοινωνία, τις καθαιρεί, σε μια μικροπολιτική χαρακτηρισμένη από τη γνωστή δεξιά νέο δημοκρατική υπεροψία, που η «μύτη» ξεπερνάει το μπόι τους.
Συμμαχεί με τον Καθαροσπόρη , «γλείφει εκεί που 4 χρόνια έφτυνε» δηλ. Θέλει διακαώς την εξουσία, όχι φυσικά να συνεχίσει , δεν υπάρχει για να συνεχίσει, έργο της , αλλά να καλύψει, να ξεπληρώσει και να εξαργυρώσει όσα γραμμάτια είχε υποσχεθεί και σε όσους είχε τάξει.
Έχουμε δλδ επικεφαλής της συμπολίτευσης , δήμαρχο της πόλης , κάποια που ο στόχος της δεν είναι το κοινό καλό και το όφελος των πολλών αλλά, το κέρδος και το συμφέρον των λίγων.
Δυστυχώς όμως για τον δήμο μας, άλλη μία πενταετία θα πάει χαμένη κυριολεκτικά.
Θα ολοκληρωθούν κάποια έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, κάποια αυτεπιστασίας, τα λεγόμενα «ρουσφετολογικά» και κάπως έτσι θα «φύγει» και η 2η αποτυχημένη θητεία της.
Σίγουρη για τα γραφόμενά μου, θα περιμένω όμως τον «απολογισμό» στο τέλος της θητείας κι εύχομαι να διαψευστώ, αν και Σαββατογεννημένη.

Με εκτίμηση 
Ελένη Μιντζιφίρη