Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πάμε σιγά, σιγά

 - Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
Πάει και το Πάσχα και σιγά σιγά, να μαζευόμαστε.
Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Εύβοιας τελείωσαν, έχουμε τους πρωταθλητές και φυσικά το μεγάλο μπαμ έκανε ο Κύζικος Νέας Αρτάκης με τον Δημήτρη Ακριτίδη στον πάγκο, με νεανικό ρόστερ και φυσικά με το ...μικρότερο μπάτζετ.
Η παραμονή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Α΄ Κατηγορία ήταν από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα και να μην ξεχνάμε πως ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία.
Στην αυτοδιοίκηση, ο Σπύρου αντί για αυγά τα τσούγγρισε με τον Καραμούζη και καλά έκανε, αφού όταν ανήκεις σε μια παράταξη πρέπει να σέβεσαι κάποιους κανόνες και όχι να κάνεις ότι θέλεις. Πάντως ο Καραμούζης για μία ακόμη θητεία δεν παραμένει μέλος της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε, αφού στην προηγούμενη θητεία και πάλι έμεινε ως ανεξάρτητος, αφού την είχε κάνει από την παράταξη Καθαροσπόρη. Για να δούμε ποιος, από την παράταξη Σπύρου, θα πάρει τώρα την θέση του ως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τι κρίμα που δεν υπάρχει και ο ΔΟΑΠΠΕΧ ώστε να πάρει κάποια θέση εκεί ο κύριος Καραμούζης, για να θυμηθούν όλοι τι έλεγε τότε ενάντια στον Οργανισμό και προσωπικά εναντίον της προέδρου κυρίας Ελένης Αϊδίνη.
Κατά την άποψή μας, ο κύριος Καραμούζης, χρησιμοποιεί κάποιο ψηφοδέλτιο για να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και μετά με τον τρόπο του, μένει ως ανεξάρτητος.
Καλό θα ήταν πάντως να δημιουργήσει δικό του ψηφοδέλτιο ώστε να διαπιστώσει πως δεν έχει τέτοιες δυνατότητες.