Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Δεν κάνουμε λάθος

 - Όχι δεν μπορεί να κάνουμε λάθος, στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην επιστρέψει στο σκοτάδι και σε  αρρωστημένες καταστάσεις.   
Πείτε ότι θέλετε εναντίον μας, αλλά δεν αλλάζουμε άποψη.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σωματείο με ιστορία και όχι οικόπεδο για να το αγοράσει κάποιος, ούτε πόρνη για.... να πληρώσει κάποιος και να ασελγήσει πάνω του.
Αλήθεια πιστεύει κανείς πως τώρα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παρέμεινε στην κατηγορία, μπορεί να τρυπώσει για να αρπάξει και πάλι, ότι μπορέσει να αρπάξει;
ΟΧΙ κύριοι. 
Η σημερινή διοίκηση έσωσε την ομάδα την ώρα που όλοι είχαν εξαφανιστεί και την είχαν εγκαταλείψει. Αυτή η διοίκηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιτρέψει στον οποιονδήποτε να παίξει σε βάρος της ομάδας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση η οποία προέκυψε μέσα από εκλογές και έχει θητεία 2 χρόνων.
Το σωματείο θα έχει εκλογές το Καλοκαίρι του 2025.
Φυσικά αν κάποιος έχει σχέδιο και μπορεί να τρέξει οικονομικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μπορεί να εμφανισθεί στην Γενική Συνέλευση να εμφανίσει εγγυήσεις για ότι πει και  τότε η σημερινή διοίκηση θα αποφασίσει.
Ακούμε διάφορα και καλό θα κάνουν αυτοί που τα διαδίδουν να τα σταματήσουν, για να μην εκτεθούν παραπάνω, απ΄ ότι έχουν εκτεθεί στο παρελθόν.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως ελέγχουν τα πάντα και πως μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις.
Ας το επιχειρήσουν και βλέπουμε.