Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Κάνουν αθλητισμό

 - Η Κερασία και η Μαρία Γκάρα κάνουν αθλητισμό, χωρίς να έχουν αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό.
Τα όνειρα δεν είναι κάτι κακό και για τα παιδιά είναι απαραίτητα, όπως και οι φιλοδοξίες.
Το που θα φτάσουν οι κόρες μας δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά έχουμε υποχρέωση ως γονείς, να κάνουμε ότι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε.
Αυτοί οι οποίοι φρόντισαν ώστε να δημιουργήσουν... προβλήματα, δεν τα κατάφεραν τελικά, γιατί δεν είχαν καταλάβει πως η Κερασία και η Μαρία, είναι φιλότιμα παιδιά, έχουν την δική τους προσωπικότητα και δεν θα μπορέσει κανένας να παρέμβει στο χαρακτήρα τους.
Αποφασίζουν οι ίδιες για το μέλλον και την πορεία τους στον αθλητισμό και φυσικά εμείς ως γονείς, στηρίζουμε τις όποιες αποφάσεις τους.
Μάθαμε πολλά και δεχθήκαμε πως τα παιδιά δεν πρέπει να τα πιέζουμε, για αποτελέσματα εδώ και τώρα, αλλά να έχουμε υπομονή για να μπορέσουν να φτάσουν στους στόχους τους, όταν θα πάνε στην κατηγορία Κ23 και γυναικών.
Από μετάλλια στις μικρές κατηγορίες έχουν πάρει πολλά και τώρα με προπονήτρια την κυρία Σιώμου Ιωάννα, θα βάλουν τις βάσεις για να μπορέσουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν αν μπορέσουν και πρωταθλητισμό.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κύριο Κώστα Μαρκόπουλο, γιατί ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και με χαρά θα ακούμε πάντα τις συμβουλές του. Κώστα από καρδιάς ευχαριστούμε.