Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. 
Από πότε οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα να  υποβάλλουν μηνύσεις σε διοικήσεις νοσοκομείων και όταν οι ίδιοι συκοφαντούν, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μηνύσεις οι διοικούντες, αλλά και οι γιατροί;
Από πότε οι συνδικαλιστές και ιδιαίτερα του ΚΚΕ, έχουν ασυλία;
Όχι κυρίες και κύριοι. Όλοι έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη όταν μας συκοφαντούν. Ασυλία πρέπει να έχει μόνο η δημόσια συγνώμη.
- Η δήμαρχος κυρία Βάκα κάνει ότι μπορεί για να μας επιβεβαιώνει. Έναν ακόμη υβριστή και συκοφάντη της παράταξης, τον πήρε δίπλα της και αυτός είναι ο κύριος Καραμούζης ο οποίος ανίκανους τους ανέβαζε και τους κατέβαζε όλους και την ίδια την... κυρία Βάκα εδώ και μια δεκαετία περίπου. Θα έχουμε καιρό να γράψουμε περισσότερα, αλλά θα ήθελα να δω τον κύριο Γουρνή, την κυρία Αϊδίνη, τον κ. Νέζη, τον κ. Σέρρα και τους άλλους της παράταξης, να τον έχουν συνομιλητή. Ποιον; Αυτόν που τους έλεγε ότι τους έλεγε. Καλό θα ήταν ο ειδικός σύμβουλος πλέον να πάρει κι αυτός ως ειδικός σύμβουλος εκείνη την κυρία από το Πανόραμα που έβριζε την παράταξη για το θέμα του νερού και ήταν υποψήφια μαζί με τον Καραμούζη στο ψηφοδέλτιο Σπύρου. 

- Όποιος αναλάβει την παράταξη μετά την κυρία Βάκα, θα παραλάβει κωλοτούμπες και ανθρώπους που θέλουν μόνο την καρέκλα.

- Και σήμερα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και για την Γ΄ Εθνική. 
Κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε και απομακρύνσεις προπονητών και δεν πιστεύουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η εξαίρεση.
Πάντως θα πρέπει να μην ξεπερνάμε και τα όρια. Μέχρι δύο απομακρύνσεις καλά είναι και παρακαλούμε να τηρηθεί το μέτρο.
Πάντως οι δύο είναι έτοιμοι να κουνήσουν μαντήλι και να δούμε αν ο ένας θα προλάβει να παραιτηθεί πριν τον παραιτήσουν!!! 
Λένε πως αν η ομάδα του κερδίσει σήμερα, θα παραιτηθεί, ώστε να φύγει μετά από νίκη, αφού ξέρει πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη για την ομάδα του και το τέλος του Α΄ γύρου θα είναι ακόμη και εκτός εξάδας στην βαθμολογία. 

- Σάλος ξέσπασε με το θέμα της δημάρχου κυρίας Βάκα, η οποία σύμφωνα με πρωτοσέλιδο "χτύπημα" της Ευβοϊκής Γνώμης, δεν είναι πλέον μαζί με τον σύζυγό της, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 20 χρόνια που ήταν μαζί.
Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς και πιστεύουμε πως και οι δύο θα κάνουν το καλύτερο για την μεγάλη τους περιουσία, που είναι τα παιδιά τους. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά τους θέματα και δεν αφορούν κανέναν.

- Στους αχάριστους μόνο ένα μήνυμα. Γιατί φταίει αυτός που σας εξυπηρέτησε και του φερθήκατε όπως του φερθήκατε; Τι θέλετε δηλαδή να κάνουμε;
"Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι", λέει ο λαός, αλλά να ξέρετε πως αυτή την φορά, "ο στρατός" των βολεμένων, δεν θα μπορέσει να σας σώσει.
Θα έπρεπε να είσθε προσεκτικοί και πάντως όχι αχάριστοι.
Τα βάλατε με ανθρώπους οι οποίοι δεν θα σκύψουν ποτέ το κεφάλι.
Εμείς δεν προσκυνήσαμε πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες με προσωπικότητα και θα προσκυνήσουμε γλάστρες;
Καλή σας μέρα και καλά ξεμπερδέματα.