Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
Χαλκίδα, 18-9-2009

Στη Σκύρο ο Σ.ίμος Κεδίκογλου

Σήμερα το ενδιαφέρον του Σίμου Κεδίκογλου για το αύριο είναι η ολοκλήρωση της Μαρίνας Σκύρου
Στη Σκύρο θα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου.
Κατά την επίσκεψή του θα έχει επαφές με τη δημοτική αρχή, με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους, προκειμένου να ενημερωθεί.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι ο κ. Κεδίκογλου πάντοτε βρισκόταν κοντά στη Σκύρο, την οποία συχνά επισκεπτόταν.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κεδίκογλου με παρέμβασή του είχε συμβάλλει, ώστε να δημιουργηθεί στο Δήμο Σκύρου εθελοντικός πυροσβεστικός-διασωστικός σταθμός του ΕΣΕΠΑ, της μεγαλύτερης εθελοντικής οργάνωσης πυρόσβεσης και διάσωσης στη χώρα.
Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του Σίμου Κεδίκογλου είχαν διατεθεί δύο σύγχρονης τεχνολογίας Πυροσβεστικά Οχήματα και πλήρης αντιπυρικός εξοπλισμός και αναπνευστικές συσκευές στο Δήμο της Σκύρου.
Σήμερα το άμεσο ενδιαφέρον του Σίμου Κεδίκογλου για το αύριο είναι η ολοκλήρωση της Μαρίνας Σκύρου, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα του τουρισμού της Σκύρου, θα αυξήσει σημαντικά την απασχόληση με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, του ανεφοδιασμού και των επισκευών.
Επίσης, θα αποφέρει μεγάλα έσοδα στο ελληνικό Δημόσιο από φόρους κατανάλωσης καυσίμων και εισοδήματος, που σήμερα, καρπούτε η γειτονική μας Τουρκία, διότι μη λειτουργούσης της Μαρίνας τα ιστιοφόρα του Αιγαίου πηγαίνουν στη Μικρά Ασία.
Ο κ. Κεδίκογλου έμπρακτα αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον τόπο, που τον τίμησε εκλέγοντάς τον πρώτο βουλευτή και τον ίδιο ζήλο δεσμεύετε, ότι θα επιδείξει, αρκεί να του δώσουν τη δύναμη να το πράξει.