Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα ματς

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο αγώνες αναβλήθηκαν, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την βορειοανατολική Αττική το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου.

Στο ΟΑΚΑ, η ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με επιθετικούς προσανατολισμούς, έτσι ώστε να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ και να αποκτήσει προβάδισμα, απέναντι στον Ολυμπιακό που με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Τούμπα, θα παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ντεμπούτο στον πάγκο των πρωταθλητών θα κάνει και ο νέος τεχνικός, Ζίκο, που θα έχει ως βοηθό τον Μπόζινταρ Μπαντοβιτς.
Παράλληλα, στην Νέα Σμύρνη θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που έχουν απογοητεύσει τους φιλάθλους τους, στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Πανιώνιος με τον Ρεκόμπα και πιθανότατα χωρίς τον Ριέρα, αφού επιστρέφει ο Κουμορτζί, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ που προέχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς για να βελτιώσουν την θέση τους στην κατάταξη και κατά συνέπεια, αναμένεται μία ενδιαφέρουσα, αλλά εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
======================
19:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ NOVA
21:15 ΑΕΚ-Ολυμπιακός NOVA