Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟ

«Σάλπι» και αμυντικός στην ατζέντα
Καλή πρωτοχρονιά και... μετά ΠΑΟ για τις μεταγραφές
Τις προηγούμενες ημέρες φάνταζε αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα ραντεβού-σύσκεψη μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού, με κεντρικό θέμα συζήτησης τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Το θέμα του στόπερ και του Σαλπιγγίδη είναι ψηλά στην ατζέντα, ωστόσο οι οποίες συζητήσεις μεταφέρονται τελικά για την επόμενη εβδομάδα, ήτοι για το 2010.
Η συνάντηση μεταφέρθηκε λόγω της στενότητας του χρόνου μιας και ο Νικόλας Πατέρας θα είναι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, λόγω των πολλών επαγγελματικών του .........
υποχρεώσεων, την ώρα που και ο Αντωνίου αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες.
Οι εισηγήσεις του Νιόπλια είναι γνωστές τόσο στον πρόεδρο όσο και στο διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» και έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μόνον όμως εφόσον αυτός πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Γίρανεκ, Κρόντλουπ, Σεντέρος και Παλέτα είναι τα βασικά ονόματα που απασχολούν, με τον τελευταίο να είναι και το φαβορί.
Από κει και πέρα, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και συζήτηση με τον Σαλπιγγίδη για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του ή μη στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, με τον παίκτη να δέχεται ήδη πιέσεις από εξωτερικό αλλά και ΠΑΟΚ. Η πρόταση των «πρασίνων» φτάνει στα 1,2 εκ. ευρώ με τα μπόνους και τις πάγιες αποδοχές να αγγίζουν τα 950.000 ευρώ ετησίως.
Τέλος, στο τραπέζι θα πέσουν και τα ονόματα των Μάντζιου, Κλέιτον, Τζιόλη και ενδεχομένως Δημούτσου, που δεν υπολογίζονται και βρίσκονται ήδη υπό παραχώρηση. Για τον πρώτο εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, την ώρα που οι άλλοι είναι κυριολεκτικά μετέωροι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διοίκηση έχει αποφασίσει την παραχώρηση και κάποιων παικτών, για να ελαφρύνει το ρόστερ και να... βαρύνει το ταμείο της ομάδας.