Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ευχάριστη επίσκεψη
Στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα πήρε μέρος και ο Λυμπερόπουλος

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, το πρωί της Δευτέρας.
Στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων βρέθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές των εορτών. Ο Λύμπε συνάντησε αρκετούς πρώην συμπαίκτες του, ενώ ένιωσε κατευθείαν σαν στο σπίτι του.
Ζήτησε μάλιστα από τον Βασίλη Δημητριάδη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και το αίτημα του έγινε αμέσως δεκτό και μάλιστα με ...........
μεγάλη χαρά, από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αλλωστε οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και το 2003 στην ΑΕΚ, ενώ η εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, είναι τεράστια.
Στα της προπόνησης, επέστρεψαν και οι υπόλοιποι αδειούχοι στην προπόνηση οι οποίοι αρχικά έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και συνέχισαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά με το δεύτερο γκρουπ και ο Ράφικ Τζιμπούρ.
Οι υπόλοιποι που είχαν επιστρέψει από την Κυριακή έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Πλέον λοιπόν, άπαντες μπαίνουν σε ρυθμούς ντέρμπι, καθώς σε 9 ημέρες ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Newsroom ΔΟΛ