Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ


«Πρέπει να... αλλάξουμε το τσιπ»
Περήφανος για τους παίκτες του 
δήλωσε ο Ομπράντοβιτς
Την ικανοποίηση του για την πρώτη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, εξέφρασε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής των «πρασίνων» στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του και απάντησε σε όσους που πίστευαν ότι η ομάδα του θα παρουσιαζόταν αδιάφορη στο συγκεκριμένο ματς.
«Ήρθαμε για να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε μία πολύ ........
δύσκολη έδρα. Παλέψαμε για 40 λεπτά και πήραμε την νίκη. Είναι σημαντικό να παλεύουν οι παίκτες και είμαι περήφανος για ότι έκαναν απόψε. Ακόμη και όταν το παιχνίδι είχε κριθεί, έπαιζαν με πάθος. » Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο Top 16 χωρίς νίκη και θέλαμε να το αλλάξουμε. Τώρα πρέπει πάλι να αλλάξουμε το τσιπ, γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά ο Σέρβος.
Και συνέχισε, δίνοντας την απάντηση του σε αυτούς που θεωρούσαν ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν αδιάφορος:
«Στα 19 χρόνια που είμαι προπονητής και τα άλλα 15 που ήμουν παίκτης, κανείς δεν μου έχει χαρίσει ποτέ τίποτα. Παίξαμε για τους εαυτούς μας». Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις έκανε ο Μίλενκο Τέπιτς, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στην «Χάλα Πιονίρ» στην πρώτη του επίσκεψη ως αντίπαλος της Παρτιζάν:
«Ήταν παράξενο που έπαιξα για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αλλά δεν μας στοίχισε γιατί παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Είναι όμως ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε».