Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ

O ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ
«8Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ»

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί η Κύμη το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ράλι αυτοκινήτου «Η 8η Ανάβαση Κύμης».
Οι προκριματικοί αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 8 Μαΐου στις 11 το πρωί και οι αγώνες την Κυριακή 9 Μαΐου με εκκίνηση στις 10 το πρωί. Η διαδρομή θα......
ξεκινάει από την Παραλία και η ανάβαση με τις 52 στροφές θα ολοκληρώνεται στις παρυφές της πόλης. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις τρεις μετά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κύμης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Η Ανάβαση της Κύμης» , που διοργανώνεται από την λέσχη αυτοκινήτου Start Line και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης, λαμβάνουν μέρος φέτος, όπως κάθε χρόνο, οι καλύτεροι οδηγοί του είδους. Φέτος, η συμμετοχή αναμένεται πολύ μεγάλη παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα,

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των θεατών, ο Δήμος συνιστά στους επισκέπτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων και των υπευθύνων εθελοντών του Δήμου.

Ο Δήμος Κύμης προσκαλεί όλους τους δημότες του νομού Εύβοιας και όλους τους λάτρεις του αθλήματος να επισκεφτούν την Κύμη το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου για να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα, να χαρούν τις φυσικές ομορφιές του τόπου και να απολαύσουν την φιλοξενία των κατοίκων.
Ο Δήμος Κύμης
 σας προσκαλεί
στην 8η Ανάβαση Κύμης !