Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!



Ζητάω συγνώμη για το παραμύθι περί δημοκρατίας και βούλησης του λαού.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που μας κυβερνάνε.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που έβαλαν αγά στο σβέρκο μας το ΔΝΤ.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό στη βρώμα και την παρανομία.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που θησαύρισαν και συνεχίζουν να θησαυρίζουν σε βάρος μας.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς ( media ) που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να διατηρούν τις ζημιογόνες επιχειρήσεις τους προσφέροντας υποταγή μέσω των.....
 υπαλλήλων δημοσιογράφων τους στην απάνθρωπη εξουσία που στερεί από τους συνταξιούχους τους κόπους μιας ζωής...
Ζητάω συγνώμη γιατί εάν δεν πληρώσεις εκατό ευρώ στην εφορία θα είσαι μαυρισμένος μια ζωή τη στιγμή που οι γνωστοί άγνωστοι χρωστάνε δισεκατομμύρια και παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που σου ρίχνουν την ευθύνη Έλληνα ραγιά για την κρίση, τη στιγμή που οι αρχιερείς της διαπλοκής δεν ήξεραν και δεν έβλεπαν τίποτα όπως τολμάνε ακόμα και σήμερα να ισχυρίζονται.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που σε καλούν να εξευτελίσεις την καθημερινότητά σου και την αξιοπρέπεια σου για να συνεχίσουν κάποιοι να προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους ξοδεύοντας αυτά που έκλεψαν από εσένα.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που θεωρούν ότι πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό τη στιγμή που σου συμπεριφέρονται όχι απλά ως κατώτερο υποκείμενο, αλλά κυριολεκτικά σαν ζώο.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που θεωρούν ότι επειδή εκλέχτηκαν από το λαό μπορούν και να βιάζουν παρά φύση το λαό.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που εφαρμόζουν τους θεσμούς και επιβάλλουν κατ΄επιλογή τη δικαιοσύνη όπου μπορούν και όταν τους συμφέρει.
Ζητάω συγνώμη για αυτούς που μιλάνε για το λίπος που έχει να κάψει η Ελλάδα αλλά δε μας λένε ποιοι έχουν αυτό το λίπος και πως το απέκτησαν.
Ζητάω συγγνώμη για αυτούς που σε κατάφεραν για άλλη μια φορά να σκύψεις το κεφάλι όπως έχεις κάνει πολλές φορές μέχρι σήμερα.
ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!


ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ