Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΠΑ.ΣΟ.Κ.
31 Ιανουαρίου 2011
Ο Συμεών Κεδίκογλου
για τους ξενοδόχους της Εύβοιας

Η παρέμβαση του Συμεών Κεδίκογλου εξασφαλίζει τη δυνατότητα των ξενοδόχων να συνάψουν συμβάσεις με την Εργατική Εστία στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2011.
Αρκετοί ήταν οι ξενοδόχοι που παραλίγο θα έχαναν την προθεσμία γιατί δεν έχουν ακόμα λάβει το σήμα του ΕΟΤ, λόγω καθυστερήσεων για τις....
 οποίες δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά οι αλλαγές και η μεταβατική περίοδος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Καλλικράτη και οι οποίες θα απέκλειαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, καθώς η προθεσμία λήγει σήμερα 31 Ιανουαρίου.
Ο βουλευτής ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημά τους που προέκυψε από αδυναμία του συστήματος και ήρθε σε επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και την Εργατική Εστία. Σε συνεργασία με την πρόεδρο της κ. Τσιμπίδα εξασφάλισε ότι οι ξενοδόχοι που έχουν κάνει αίτηση για το σήμα του ΕΟΤ και δεν το έχουν παραλάβει ακόμα μπορούν να καταθέσουν έγκυρα την αίτησή τους στην Εργατική Εστία στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2011 και όταν θα πάρουν στα χέρια τους το σήμα να ενταχθούν κανονικά στον κατάλογο των συμβεβλημένων.