Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ Νο2

"ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Ρ...":



συγχαρητηρια στην εξω παναγιτσα.ειμαι ενασ απο αυτουσ που παρακολουθησαν τον αγωνα,ενεργοσ παιχτησ και εγω και χαρηκα απο το ταλεντο των νεων παικτων τησ ευβοιασ.θα θελα ομωσ να παρατηρησω το εγκαθετο και φασιστικο blog τησ ελευθερησ αποψησ και γνωμησ.εγκαθετο για .....
οσα υβριστικα γραφει για τουσ φιλαθλουσ του νεοχωριου προμοταρωντασ συγκεκριμενη ομαδα τησ οποιασ προπονητησ ειναι φιλοσ του δημιουργου του blog και φασιστικο γιατι παρουσιαζει oti θελει και οπωσ το θελει χωρισ να αφηνει τη δυνατοτητα σχολιου στον αναγνωστη.οσοι ξερουν απο blog καταλαβαινουν ποσο φασιστικο ειναι αυτο.αν ηθελε ο εν λογω κυριοσ θα μπορουσε να αφησει ανοιχτη τη δυνατοτητα σχολιου στον ιστοχωρο του,για να ακουστει και η αλλη γνωμη.ισωσ για αυτο το διαβαζεται η σελιδα του μονο απο μια χουφτα ανθρωπουσ.ευχαριστω το δυνατα αθλητικα που μου εδωσε τη δυνατοτητα σχολιου.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΕ, ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΗΛΕΑΣ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ  2 - 0. ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ.
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ Ή ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΡΡΙΞΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ;
ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ Η ΚΡΟΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ;
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΔΑ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ.
ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΘΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΥΡΩΣ.
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.