Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τη Δευτέρα το... μέλλον των 9 ΠΑΕ

«Κλειρώνει» αδειοδοτήσεις
Η αποφάσεις της ΕΠΟ θα κρίνουν το μέλλον πολλών ομάδων
Την προσεχή Δευτέρα (2/5) θα ανακοινωθούν από την ΕΠΟ όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των επαγγελματικών ομάδων. Ουσιαστικά, πρόκειται για τις εφέσεις του Πανιωνίου και του Ηρακλή και τις εκκρεμότητες των εννέα ομάδων της Football League που περιμένουν την απόφαση από το πρωτοβάθμιο όργανο προκειμένου να μάθουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις να αγωνιστούν στη Superleague. Επίσης, την.....
 Τρίτη θα συνεδριάσει το διαιτητικό δικαστήριο όπου έχει προσφύγει η Λίγκα.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (29/4), σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, εξετάστηκαν οι φάκελοι και η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης εξέτασε τους φακέλους των ΠΑΕ Τρίκαλα, Βέροια, Διαγόρας, Πανθρακικός. Το σύνολο των αποφάσεων του Π.Ο.Α., που ως γνωστών εξέτασε χθες τους φακέλους άλλων πέντε ΠΑΕ Β' Εθνικής, θα ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα».
Οι φάκελοι των άλλων πέντε ομάδων που εξετάστηκαν από την Επιτροπή Αδειδότησης είναι των ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικού, ΟΦΗ, Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας.
Οι αποφάσεις και για τις εννέα ΠΑΕ της Β’ Εθνικής θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2/5 και όσες δεν λάβουν άδεια θα καταθέσουν έφεση που θα εκδικαστεί το αργότερο ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Εξάλλου, την Τρίτη 3/5, θα συνεδριάσει και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σχετικά με το αίτημα της Superleague που αναφέρει ότι εάν προκύψει μη αδειοδότηση ομάδα της Λίγκας, τις θέσεις τους πρέπει να πάρουν οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν βαθμολογικά.
Από την άλλη, η ΕΠΟ έχει αποφασίσει ότι αν υποβιβαστούν ομάδες λόγω μη αδειοδότησης, τη θέση τους θα πάρουν αντίστοιχες σε αριθμό από τη Β’ Εθνική.