Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Για τα «στημένα» ματς

Συλλήψεις και προσαγωγές ποδοσφαιρικών παραγόντων
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία εμπλεκομένων στην υπόθεση με τους ύποπτους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έχει αποφέρει περισσότερες από 20 προσαγωγές παραγόντων, μεταξύ των οποίων και γνωστά ονόματα της Σούπερ Λιγκ, ενώ στη....
συνέχεια εκδόθηκαν και εντάλματα με τις συλλήψεις να φτάνουν τις ενιά.

Πλέον, το πρωί της Πέμπτης, οι συλληφθέντες θα περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων κριθούν ένοχοι.

Οι τρεις προσαγωγές έγιναν στη Θεσσαλονίκη, οι δύο αφορούν παράγοντες και η άλλη μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Επιβεβαίωση για Μπέο
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Κακκαβάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν έξω από τη ΓΑΔΑ, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, είναι ο ένας από τους συλληφθέντες με τις κατηγορίες της στοιχηματικής απάτης, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Η έρευνα έγινε με βάση το υλικό της δικογραφίας από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
«Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται».