Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΧΑΛΚΙΔΑ «ΠΟΛΙΣ-ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ»

Μία εβδομάδα σε άσκηση ευαισθητοποίησης

Μετά την Λαμπαδηδρομία και την Αφή της Φλόγας των Special Olympics σε Βασιλικό και Χαλκίδα, στο μεσοδιάστημα στην πορεία προς τους Παγκόσμιους Αγώνες της Αθήνας (25/06-04/07/2011), στη Χαλκίδα, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Πόλις-Αμφιτρύων»
- θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης
- από 19 έως 24 Ιουνίου θα .....
φιλοξενηθούν αποστολές τεσσάρων ξένων χωρών και
- στο διάστημα παραμονής τους, θα διοργανωθούν παράλληλες πολιτιστικές
εκδηλώσεις


ΟΙ ΠΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Στη Χαλκίδα θα φιλοξενηθούν (διαμονή και πλήρη διατροφή) 4 ξένες Αποστολές, με συνολικά 135 άτομα.
Οι αποστολές από τη Μάλτα -63 αθλητές και 3 συνοδοί-, τα Νησιά Μπαρμπέϊντος -12 αθλητές και 3 συνοδοί- και τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους -20 αθλητές και 2 συνοδοί-, θα έχουν κατάλυμα στο ξενοδοχείο «Pelagos».
Η αποστολή από την Κροατία -29 αθλητές και 3 συνοδοί-, θα έχει κατάλυμα στο ξενοδοχείο «Almira Mare».
Οι αποστολές της Κροατίας και των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων θα καταφθάσουν την Κυριακή, 19 Ιουνίου ενώ οι αποστολές της Μάλτας και των Νησιών Μπαρμπέϊντος τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Όλες οι αποστολές θα αναχωρήσουν (για τις Κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα Αττικής όπου θα φιλοξενηθούν την περίοδο των Αγώνων) την Παρασκευή, 24 Ιουνίου.

Σημείωση:
Κατά την εδώ παραμονή τους, τα μέλη των ξένων Αποστολών θα έχουν στη διάθεσή τους για προπονήσεις, τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:30 το βράδυ:
-Αποχαιρετιστήρια βραδιά στο «Κόκκινο Σπίτι», με συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου και με το χοροθεατρικό «Μονοπάτι της Ελπίδας», σε χορογραφία Ανδρέα Κολίσογλου, της Ομάδας Εκφραστικής Κίνησης του Συλλόγου «Άνθρωπος–Ελπίδα–Πολιτισμός»