Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με 3-0 επικράτησε του Εδεσσαϊκού η ομάδα της Εύβοιας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ξεκίνησε τις ανεπίσημες υποχρεώσεις του με μια εύκολη νίκη που τον έβγαλε από την καθημερινότητα των προπονήσεων και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας Βασίλης Βούζας χρησιμοποίησε δύο....
ενδεκάδες και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Η αναμέτρηση ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Ηρακλή Ψαχνών που όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς και το ημίχρονο τελείωσε με λευκή ισοπαλία.
Στο δεύτερο μέρος ήρθαν και τα τρία γκολ για τον Ηρακλή. Ο Λούσιο στο 57ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Ο Βαγγέλης Ντελέκος με ένα μακρινό σουτ στο 80ο λεπτό έκανε το 2-0 και το σκορ έκλεισε ο Μάριος Σέγκος στο 87ο λεπτό με σουτ από τα όρια της περιοχής.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σικαλιάς, Πιταράς, Τσατσαρώνης, Δημητρακόπουλος, Μπαλαμπάνης, Λιόσης, Ρούτσης, Ντάβαλης, (30’ Ογκρότνικ), Πάλλας, Αποστολίδης, Σπανός (30’ Ντούμας).
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης (75’ Πουρουτίδης), Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Ογκρότνικ (55’ Τάουερ), Ντελέκος, Μπακομήτρος, Μούσα Ποκόνγκ, Γέσιτς, Σέγκος, Ντούμας (55’ Λουσιο)

ΠΗΓΗ:http://footballleaguenews.gr