Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΛΕΜΗΣ

 Καλημέρα. Ποιός ανησυχεί,  ποιός θέλει ξανά τις απόψεις μου για τον Ευβοικό ή ποιός νομίζει ότι υπάρχει περίπτωση να φιμωθώ? Η τεκμηριωμένη διαφωνία είναι το πιο υγιές κομμάτι του διαλόγου και της δημοκρατίας, κ. Γκάρα και φυσικά είναι θεμιτό σε οποιαδήποτε απρόσκοπη σχέση ή συνεργασία.
      Στον "Α.Ο.Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ' συμφώνησα με το Δ.Σ. να συμμετάσχω και να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας όπου και ....όπως μπορώ, εξωδιοικητικά, εν μέσω περιόδου, στα πλαίσια και της προηγούμενης συνεργασίας μου με τον (νέο τότε) προπονητή της ομάδας κ. Καρβέλη.
      Η απόφαση αυτή είναι τελείως ανεξάρτητη των θέσεων μου για τον Ευβοικό, καθώς και της όποιας δημόσιας ή ιδιωτικής δήλωσης, όντας εγγεγραμμένο μέλος στον "Αθλ. Συλ. Ευβοικός Αγ. Νικολάου" και τέως διοικητικό μέλος, καθώς και εξωδιοικητικός συνεργάτης στην έναρξη του προγραμματισμού και της προετοιμασίας της φετινής περιόδου, έως ότου αφού μαζί με τον κ. Καρβέλη κάτω από παρακλήσεις, στήσαμε την ομάδα με ελάχιστο κόστος,  απομακρύνθηκα  με τις γνωστές αποφάσεις κάποιων εκ των ιδίων κυρίων που παρακαλούσαν. Όλα αυτά έχουν επανελλειμένως αναφερθεί χωρίς να διαψευτούν.
      Έκρινα δημόσια αποφάσεις και ενέργειες του προέδρου κ. Αυγέρη, αλλά και των μεμονωμένων ατόμων που από ευκαιριακά εώς παράνομα ασχολήθηκαν διοικητικά με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και της επόμενης διοίκησης υπό την κ. Βαβουλιώτη, που ανέλαβε τη συνέχεια μετά τις παραιτήσεις αυτών, με σκοπό μου, την βελτίωση της διαχείρησης της ομάδας και την αποφυγή της πλήρους αποτυχίας που διαφαινόταν, από τις κατά συρροή και συνεχόμενες λανθασμένες αποφάσεις και επιλογές, λόγω είτε άγνοιας, είτε προσωπικών ή μικροπολιτικών συμφερόντων είτε εγωισμών, κατά τη γνώμη μου. Πλέον με ποιό σκοπό να κρίνω και τι να σχολιάσω? Μόνο για αλάτι στις πληγές ή μήπως για προσωπική μου επιβεβαίωση?
       Η καθολική αποτυχία της διοίκησης του Ευβοικού είναι δεδομένη πλέον. Ο στόχος της παραμονής της ομάδας, κατά τις δηλώσεις διοίκησης, αλλά και προπονητών δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Μια καλή πορεία δεν μπορεί να βεβαιωθεί, με μόλις μια νίκη σε μισό και πλέον πρωτάθλημα και με την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα λάθη, οι αποφάσεις και οι επιλογές που οδήγησαν τον υπερπρωταθλητή Ευβοίας και Στερεάς Ελλάδας, Ευβοικό σε αυτά τα δεδομένα έχουν συγκεκριμμένα ονοματεπώνυμα και οι ευθύνες είναι τεράστιες όσο και αν οποιοιδήποτε προσπαθούν να τις κρύψουν δημιουργώντας θέματα εκεί που δεν υπάρχουν! Η τετρασέλιδη συνέντευξη σε γνωστή αθλητική εφημερίδα είναι ακόμα στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να μάθει ή να θυμηθεί, περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης είμαι πάντα ανοιχτός σε όποια αντιπαράθεση!