Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, με την παρουσία των εκπροσώπων των συνεργαζομένων φορέων, κ. Κωνσταντίνου Βράκα - Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, κ. Δημητρίου Τσομώκου – Προέδρου του .....
Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας και κ. Αικατερίνης Λυμπερίου – Προέδρου του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η εκδήλωση έγινε στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου στην Χαλκίδα, στο κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού και κατά την διάρκειά της ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές Ιατρούς και Φαρμακοποιούς που πλαισιώνουν την λειτουργία του, όπως και τις εθελόντριες αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συμμετέχουν.
Το φλουρί πέτυχε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Τσομώκος, προς τον οποίο ο Μητροπολίτης προσέφερε ένα βιβλίο ως δώρο.
Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος