Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του ο Φερνάντο Σάντος αναφορικά με τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό φιλικό προετοιμασίας με την Ελβετία, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής και έτσι ο μόνος... βέβαιος είναι ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο προανήγγειλε ο Πορτογάλος νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σάντος στην προπόνηση έπαιξε 4-4-2, ωστόσο δεν....

θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την 11άδα και αυτό γιατί στο οικογενειακό διπλό οι δύο 11άδες έπαιξαν το ίδιο σύστημα και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι μία από τις δύο ήταν η βασική!

Στην πρώτη, ο Σηφάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Κατσουράνης, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά. Στη μεσαία γραμμή, οι Ταχτσίδης και Μανιάτης ήταν στο κέντρο, ο Χολέβας στο αριστερό άκρο και ο... διερμηνέας του Σάντος, Μανιάτογλου στο δεξί! Στην επίθεση ήταν οι Μήτρογλου και Κονέ, με τον τελευταίο να κινείται λίγο πιο πίσω από τον άσο του Ολυμπιακού.


Στην δεύτερη, τερματοφύλακας ήταν ο Καρνέζης, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Φυτανίδης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Σπυρόπουλος και στο δεξί ο Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή (από τα αριστερά στα δεξιά): Φορτούνης, Τζιόλης, Καραγκούνης και Μαυρίας. Στην επίθεση ήταν οι: Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάντος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους Μήτρογλου και Αθανασιάδη.