Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Δευτεριάτικη συγκέντρωση του Συνδέσμου, στις 25
Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα μας, με ομιλητή τον γνωστό δημοσιογράφο Αντώνη
Καρπετόπουλο.
Τον γνωστό αθλητικογράφο παρουσίασαν ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Απόστολος Τσολακίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λευτέρης Φανός.
Το θέμα που ανέπτυξε ήταν «Η χρησιμότητα του διαιτητή στο ποδόσφαιρο σήμερα». Με
παραστατικότητα πέρασε μια σειρά από μηνύματα, ιδιαίτερα στους νέους Διαιτητές, όπως ότι ο  Διαιτητής είναι απαραίτητος στο ποδόσφαιρο, ότι οι ....

κρίνοντες (πολλές φορές) δεν γνωρίζουν τους κανόνες όσο ο Διαιτητής, ότι δεν πρέπει να φοβούνται κανέναν και να κλείνουν τα αυτιά τους σε φίλους και γνωστούς.
Όλα τα παραπάνω βέβαια παρουσιάστηκαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο και την μοναδικότητα που  διακρίνει τον εξαιρετικό αυτό ομιλητή, που κράτησε κρεμασμένο από τα χείλη του το πολυάριθμο  ακροατήριο (πάνω από 70 άτομα) και κατέληξε σε ασταμάτητο χειροκρότημα.
Την ομιλία παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κος Παπακωνσταντίνου Γιάννης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ κα Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ κος Ψαθάς Γιώργος, οι οποίοι παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκαν στον ομιλητή και συνεχάρησαν το Δ.Σ. του Συνδέσμου για την επιλογή αυτή, χαρακτηρίζοντας την ως από τις καλύτερες.
Το Δ.Σ. στην συνέχεια παρέθεσε δείπνο στον καλεσμένο, στο γνωστό Ουζερί «Καπετάνιος» χορηγό του Συνδέσμου στην Ν. Λάμψακο παρουσία και του κου Ψαθά.


Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος