Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Α.Ο.ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 2-1

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στην Κάρυστο από την ομάδα του Μαρμαρίου, σε ένα αγώνα που δεν φαινόταν από την εξέλιξή του ότι θα είχε τέτοια κατάληξη για την ομάδα μας στο τέλος αφού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και σε μία αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. 
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η.....
ομάδα μας μπήκε καλά στον αγώνα και στ 3΄έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το ωραίο πλασέ του Ζαούρη έδιωξε πάνω στην γραμμή της εστίας ο αντίπαλος αμυντικός με κεφαλιά σε κόρνερ.
 Στο 5΄όμως ο Μαριέτης με ωραία εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα μας. Στη συνέχεια και στο 15΄ο Κουλοχέρης δεν μπόρεσε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει δύο τα γκολ για την ομάδα μας.
 Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας είχε την υπεροχή έφτασε κοντά στο γκολ ακόμα μία φορά στο 35΄με τον Μικράκη χωρίς να τα καταφέρει έτσι πήγε στο αποδυτήρια με το ένα γκολ υπέρ της. 
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και στο 47΄ο αγώνας ήρθε στα ίσα αφού το Μαρμάρι ισοφάρισε με τον Ποδάρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξ επαφής απόκρουση του Αραβανή και την ολιγωρία της άμυνάς μας. 
Στη συνέχεια του αγώνα το παιχνίδι ήταν δυνατό περισσότερο στο χώρο του κέντρου με την ομάδα μας να σημειώνει ένα γκολ με τον Μικράκη στο 75΄ ο οποίος ερχόταν από κανονική θέση αλλά ταυτόχρονα σημειώθηκε οφσάιντ ο Ξύδης ο οποίος και ήταν χωρίς όμως να επηρεάζει την φάση. 
Μία φάση η οποία θα έδινε διαφορετική εξέλιξη για την ομάδα μας αλλά και φάση δύσκολη για τον βοηθό κ.Κοντογιαννίδη. Έτσι φτάσαμε στη φάση του 89΄που βρέθηκε ο Κατσώρης μόνος απέναντι από τον Αραβανή σημειώνοντας το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μπούρικα, Κοντογιαννίδη, και Αίσωπου..
Α.Ε.Λ. Αραβανής, Τσαλιαγκός , Κέντρος,Κουλοχέρης [68΄ Παππάς ], Ντουλαβέρης [57΄Μπαλόζι Κρ.], Ξύδης, Μπούρικας [74΄ Κηρύκος ], Ζαούρης, Μικράκης, Μαριέτης, Βογιατζής,

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 16/2 την Αυλίδα , στο γηπ. Φύλλων και ώρα 15.30.


Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της ομάδας aelilantiou.gr
για τα νέα της ομάδας.