Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ε.Λ. – Α.Ο ΣΚΥΡΟΥ 2 - 3

Η καλή εμφάνιση από την ομάδα μας δεν συνοδεύτηκε και με το ανάλογο αποτέλεσμα αφού η εμπειρία της πρωτοπόρου ομάδα της Σκύρου νίκησε την απειρία κα τον ενθουσιασμό της ομάδας μας.
Ψυχρολουσία για την ομάδα μας στο πρώτο λεπτό όταν από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της ομάδας μας ο Βασιλείου έκανε το 0-1. 
Το γκολ αυτό δεν μας εμπόδισε να πιάσουμε την απόδοση που ανάγκασε τον αντίπαλο σε ένα παθητικό ρόλο και με την ομάδα μας να δημιουργεί φάση για την ισοφάριση με τον Παππά στο 10΄.
 Στο 12΄ όμως ύστερα από ωραίο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Μπαλόζι Κρ. με ωραίο πλασέ γίνεται το 1-1. Στη συνέχεια και μέχρι το 34΄ η ομάδα μας ήταν....
αυτή που με πολύ τρέξιμο και καθαρή υπεροχή δημιουργούσε φάσεις με τον Μικράκη 15΄, Μπαλόζι Ηρ. 24΄. 
Στο 28΄ο Μπαλόζι Ηρ. με σουτ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα μας, το οποίο δεν κράτησε για πολύ αφού πάλι από λάθος και ενώ η μπάλα ήταν στα πόδια των αμυντικών την κέρδισε ο Μανωλάκης και έκανε το 2-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό η ψυχρολουσία έγινε στο 35΄όταν πάλι ο Μανωλάκης έκανε το 2-3 στην μοναδική οργανωμένη επίθεση της ομάδας της Σκύρου και ενώ ακόμα η ομάδα μας ακόμα προσπαθούσε να συνέλθει από το 2-2. Η αντίδραση όμως γρήγορη και στο 37΄με ωραία ενέργεια ο Μπαλόζι έτοιμος να σκοράρει και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα ανατράπηκε αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαριέτης απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στη συνέχεια ο Μπαλόζι Ηρ. σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας της Σκύρου. 
Η συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε για κάποιο γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας σαφώς επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου δεν έπιασε την ίδια απόδοση σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο παρόλο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας φάσεις για γκολ με Βογιατζή 55΄, Μπαλόζι Κρ. 65΄ και Παππά 62΄και 89΄.
Έτσι τελειώνοντας ο αγώνας βρήκε την ομάδα της Σκύρου να πανηγυρίζει και ταυτόχρονα την ομάδα μας να μην να μπορεί να πιστέψει πως με τέτοια απόδοση δεν μπόρεσε να πάρει έστω και τον ένα βαθμό.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ψυχούλα ,Φίλου και Δέλχα.
Α.Ε.Λ.
Αραβανής, Μπαλόζι Ηρ., Μπούρικας, Κέντρος, Ξύδης, Μπαλόζι Κρ.
[80΄Κουλοχέρης],Βογιατζής, [58΄ Ζαούρης ],Ντουλαβέρης, Μικράκης [80΄ Τσαλιαγκός], Μαριέτης, Παππάς.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 3/3 και ώρα 16.00 στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα.
Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της ομάδας aelilantiou.gr
για τα νέα της ομάδας.