Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ταπείνωση της Μπάρτσα...


Η μεγάλη νίκη της Ρεάλ με 3-1 μέσα στο Καμπ Νόου σκόρπισε ενθουσιασμό στη Μαδρίτης. H Marca, κάνει λόγο για ταπείνωση της ομάδας του Μέσι.
«Μία Ρεάλ που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ξεγύμνωσε και εκμηδένισε την Μπάρτσα στο Καμπ Νόου και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου», αναφέρει στο ρεπορτάζ που έχει φυσικά και την δήλωση του Σέρχιο Ράμος που τονίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος του κόσμου.

H As γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Toma y Toma», επαναλαμβάνοντας μια λέξη που στα ισπανικά έχει την έννοια της επίθεσης, της πολιορκίας και της άλωσης.

Για μία ακόμη φορά γίνεται σύγκριση του Ρονάλντο μέ....

τον Μέσι: «Ο Κριστιάνο έκρινε το ματς, ο Μέσι ήταν μια σκιά», ενώ προσθέτει: «Επίδειξη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε μία Μπάρτσα που διαλύεται».
Η καταλανική El Mundo Deportivo έχει τον Μέσι περικυκλωμένο από πέντε παίκτες των Μαδριλένων και γράφει σε μαύρο πλαίσιο: «Χωρίς δικαιολογίες». Παράλληλα τονίζει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό δίκαια, απέναντι σε μια αγνώριστε Μπάρτσα», ενώ γράφει σε νέο μαύρο πλαίσιο «τα γιατί της ήττας».

Η Sport τονίζει: «Ήταν μια καταστροφή, αλλά πρέπει να ξυπνήσει» και προσθέτει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε πάνω από μια Μπάρτσα αγνώριστη, που βγήκε νοκ-άουτ από το κύπελλο. Η ομάδα πρέπει να αποθεραπευτεί για να επιδιώξει την επιστροφή της στο Champions League με τη Μίλαν».


Διαβάστε τους τίτλους και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών Μέσων:


L' Equipe:
«Ο Ρονάλντο τούμπαρε τη Μπαρτσελόνα»

Gazzetta dello Sport:
«Σοκ για Μπάρτσα, ήττα μέσα στο σπίτι της. Γελούν η Ρεάλ και ο Κριστιάνο»

Tuttosport:
«Χτύπημα της Ρεάλ στο Καμπ Νόου. Ταπεινώθηκε η Μπαρτσελόνα 1-3!»

Daily Μail:
«Ο Ρονάλντο πυροβολεί προκαλώντας και άλλη μιζέρια στον Μέσι»

Sky Sports:
«H Ρεάλ κατεδάφισε την Μπαρτσελόνα με τον Ρονάλντο να σκοράρει δύο φορές»

BBC:
«Η Ρεάλ προκάλεσε μια οδυνηρή ήττα μέσα στην Βαρκελώνη»