Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ,
ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου οι «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου», ο δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, συγκέντρωσαν στις έδρες και των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.
Οι «Νέοι Ορίζοντες» αποτελούν ζωντανό κομμάτι της....
κοινωνίας και αφουγκράζονται τις ανάγκες της, γι’ αυτό και προέβησαν σ’ αυτήν την κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης, κάνοντας την αρχή μιας προσπάθειας που θα συνεχιστεί και ελπίζουμε να δώσει το μήνυμα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ότι ειδικά σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, η ενότητα, η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Οι προσφορές που συγκεντρώθηκαν (γάλα, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες και άλλα τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια για παιδιά και ενήλικες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης) παραδόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες και άτομα που τα χρειάζονται σε όλον τον Δήμο.
Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με τη μικρή ή μεγάλη συνεισφορά τους βοήθησαν συνανθρώπους μας να καλύψουν έστω και μικρό μέρος βασικών αναγκών τους, αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.