Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Α.Ε.Λ. 2 - 0

Ένα έργο [ αγώνας ] που έχει παιχτεί πολλές φορές φέτος παίχτηκε στο γήπεδο της Καρύστου με την τοπική ομάδα να κερδίζει την ομάδα μας με 2-0. 
Και για να γίνουμε πιο σαφής. Για ακόμα ένα αγώνα καταφέραμε να χάσουμε από ένα αντίπαλο [ αυτό δεν υποτιμάει την νίκη της τοπικής ομάδας ], που δεν ήταν ανώτερος από εμάς που δεν δημιούργησε φάσεις στην εστία μας εκτός από μία ...
φορά στο 15΄όταν έδιωξε ο Παπαρίδης αλλά αντιθέτως έβαλε δύο γκολ με τον Δούμα στο 5΄, όταν σε αδράνεια της άμυνας με πλασέ έκανε το 1-0, και στο 58΄όταν η μπάλα ήταν στα πόδια της ομάδας μας και σε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακά μας με την βοήθεια του δυνατού αέρα έγινε αποδέχτης ο ίδιος παίχτης και έκανε το 2-0. 
Από την δικιά μας πλευρά με απουσίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που δεν είναι δικαιολογία για το αποτέλεσμα προσπαθήσαμε σε ένα αγώνα που έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα να δημιουργήσουμε φάσεις και τα καταφέραμε στο 15΄όταν ο Μαριέτης είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ, στο 30΄η καρφωτή κεφαλιά του Κέντρου έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι, και ο ίδιος παίχτης στο 38΄το δυνατό σουτ που έκανε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο επηρεασμένοι και από το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε δημιουργήσαμε άλλες δύο καλές φάσεις για γκολ με τον Μικράκη στο 70΄που μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αντι να σουτάρει προτίμησε να δώσει πάσα και το σίγουρο γκολ χάθηκε και στο 83΄ σε ωραία σέντρα του Μπαλόζι Κρ. ο Αργύρης έπιασε καρφωτή κεφαλιά που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την τοπική ομάδα νικήτρια και την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια ηττημένη και όλοι μαζί προπονητής και παίχτες να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δεχόμαστε ότι πρέπει με συνεχόμενη δουλειά να καταφέρουμε να διορθώσουμε τα λάθη που γίνονται σε πολλά παιχνίδια που πολλές φορές όπως και στο συγκεκριμένο παιχνίδι στοιχίζουν.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σέγκου , Αργύρη και Κελεπούρη.
Α.Ε.Λ.
Παπαρίδης , Μπαλόζι Ηρ. [ 89΄Κηρύκος], Μπούρικας [ 63΄Γεωργίου ], Κέντρος, Τσαλιαγκός [ 79΄ Αργύρης ], Μπαλόζι Κρ., Βογιατζής, Μικράκης, Μαριέτης, Παππάς, Ζαούρης .

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 9/3 και ώρα 16.00 με το Καλοχώρι Παντείχι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της ομάδας aelilantiou.gr
για τα νέα της ομάδας.