Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ του κ. Βλάση Τηαβλαρίδη,προπονητή ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

¨Καλημέρα σχετικά με το θέμα της απονομής του ποδοσφαιριστή Θωμά Ρότα νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ.
Η ευθηνή για την απονομή του ποδοσφαιριστή είναι αποικιστικά δίκια μου και κανενός αλλού,
(και ιδιαίτερα καμία ευθηνή δεν φέρουν οι κύριοι Παπακωνσταντίνου Ιωάννης και Ψαθάς Γεώργιος δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν όλους τους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας και ....
ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της Γ’ τοπικής κατηγορίας)
Θεωρώ ότι σε μια ομάδα δεν είναι πρωταγωνιστές μονό οι 11 ποδοσφαιριστές όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ισότιμοι και ακόμα τα παΐδια που αγωνίζονται λίγο η καθόλου, γιατί συμβάλουν σε όλη την αγωνιστική περίοδο στην σωστή προπόνηση της ομάδας.
Ο ποδοσφαιριστής Ρότα Θωμάς όλη την αγωνιστική περίοδο ήταν συνεχώς διπλά στην ομάδα και με την παρουσία του βοηθούσε με όλους τους τρόπους την ομάδα του και με την πραγματικά πολύ καλή ποιότητα που έχει σαν ποδοσφαιριστής αλά και στήριζε την προσπάθεια όλων των νέων παιδιών στον ψυχολογικό τομέα και ήταν πάντα ένας από τους μπροστάρηδες σε όλες της προπόνησης και φιλικούς αγώνες της ομάδας μας.
Σε όλες της ομάδες μέχρι τώρα που ήμουν σαν ποδοσφαιριστής η σαν προπονητής οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές και κανονικά προπονούνται με την ομάδα τους και συμμετέχουν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια.
Για τους παρά πανό λόγους εγώ προσωπικά θεώρησα σωστό να συμμετοχή στην βράβευση και αν αυτό απαγορεύετε από τον νόμο(τον οποίο πραγματικά δεν τον γνωρίζω ζήτω συγγνώμη από όλους και ιδιαίτερα από τον κύριο Παπακωνσταντίνου και κυριο ψαθά)
Πραγματικά δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα αν είναι τόσο μεγάλο λάθος που ένα παιδί έκανε ένα μεγάλο λάθος και δεν το σκοτώσαμε αλλά του δώσαμε την ευκαιρία να το μετανιώσει να και να ξανά παίξει ποδόσφαιρο είμαι εγώ υπεύθυνος και κανένας αλός.
Και τελειώνοντας θέλω να πω ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και ίσως έκανα λάθος κάθε μέρα μαθαίνουμε, και η δουλειά μας είναι να διορθώνουμε τα λήθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι¨.

Βλάσης Ταβλαρίδης