Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κωστας Γκαλούφας: «Ξέρουμε ότι τους ενοχλούμε»

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday»
«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την άψογη φιλοξενία και τους παίκτες για το ήθος τους. Δυστυχώς, δεν μας δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι στο τέλος του ματς, που το είδε όλη η Ελλάδα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη δύο λεπτά νωρίτερα. Γιατί βιαζόταν;
Είμαστε μια ομάδα που αν ανατρέξεις στο παρελθόν, θα δεις πως σπάνια αναφερόμαστε στη διαιτησία. Δεν είναι στη φιλοσοφία της διοίκησης να ,,,,

ζητάει άλλοθι. Πιστεύω όμως πως μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, βιώνουμε μια απίστευτη προπαγάνδα ότι είμαστε οι ευνοημένοι της Football League.
Οταν στο ματς με τη Νίκη υπήρξε πεντακάθαρη αποβολή εναντίον τους και στο δεύτερο μέρος μάς έπαιξαν 90-10 εναντίον μας και μας έκοψαν τέσσερις φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ. Εχουμε έξι αποβολές σε 24 αγωνιστικές.
Καταλαβαίνω ότι ενοχλούμε πολλούς με τη βαθμολογική θέση που έχουμε, κατανοώ τον φόβο και την ανησυχία τους, αλλά όπως έχουμε μάθει να πληρώνουμε τους παίκτες με αληθινά χρήματα και όχι με ψεύτικα χαρτιά, έτσι έχουμε μάθει να παλεύουμε εντός αγωνιστικού χώρου και όχι σπέρνοντας παραπληροφόρηση και υπονοούμενα.
Δεν μπορεί κανένας διαιτητής να αφαιρέσει το δικαίωμα από τους παίκτες μου να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται.
Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω τον πρόεδρο-αναλυτή να μας πει ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική. Κύριε πρόεδρε, ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική;»