Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ

Την εξόφληση των δεδουλευμένων τους ζητούν με κοινή ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι. Οι «κυανέρυθροι» παίκτες θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία τους για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης μόνο αφότου εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και μετά τις αρχαιρεσίες στον ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη.
Η ανακοίνωση των ....

ποδοσφαιριστών έχει ως εξής: «Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες, επιδείξαμε απόλυτο επαγγελματισμό και φιλότιμο προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν δημιούργησε πρόβλημα βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Ήρθε η ώρα να ανταμειφτεί αυτός ο επαγγελματισμός. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος και θα παλέψουμε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο αναλογεί στο σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές».
Από την πλευρά της διοίκησης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, με δήλωσή του εξέφρασε ευχαριστίες προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον επαγγελματισμό τους, αλλά απέφυγε να αναλάβει δεσμεύσεις αναφορικά με την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ΄όλη την αγωνιστική περίοδο, καθώς και για τον επαγγελματισμό τους, που είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή του Πανιωνίου στην Σούπερ Λίγκα. Είναι αυτονόητο πως, εν μέσω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε, θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η προσπάθειά τους να ανταμοιφθεί και να συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο, βοηθώντας τον να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, κατακτώντας συνεχώς νέους στόχους. Ούτως ή άλλως είμαστε περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι σήμερα, αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει για το μέλλον», αναφέρει στη δήλωση του ο Σουφλέρης.