Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Λίγες ώρες πριν το δεύτερο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, η ομάδα της Βερκελώνης εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να πάρει θέση σε όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για την διαιτησία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της Μπαρτσελόνα:

«Δεδομένου του ότι έχουν εμφανιστεί μερικές ειδήσεις στα Μέσα Επικοινωνίας σχετικά με τη διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος θέλει να....

ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:
1) Οι κατηγορίες είναι αντίθετες με τη διαφάνεια και τον τρόπο λετουργίας της Μπαρτσελόνα.
2) Η Μπαρτσελονα, σε όλα τα αθλήματα και τους τομείς της, πάντα αμύνεται το fair play και τους καλούς τρόπους
3) Με δεδομένες τις παρατυπίες που ενδέχεται να προκύψουν σε ένα ματς και να οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος, η Μπαρτσελόνα πάντα απαιτεί από τους επαγγελματίες της να κρατούν το μέτρο στις δηλώσεις τους σχετικά με τη συλλογική διαιτησία, καθώς και τον μέγιστο σεβασμό προς τους αντίπαλούς μας μέσα στο γήπεδο.
4) Η Μπαρτσελόνα πάντα δείχνει το μέγιστο σεβασμό προς τους συλλόγους, τους παίκτες και τους προπονητές που έχει αντιμετωπίσει, όσο και προς τους οργανισμούς που διαχειρίζονται τον επαγγελματικό αθλητισμό».