Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ


Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) αύριο Πρωτομαγιά, στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγοράς.
Ο κλάδος μας μαστίζεται από την ανεργία την στιγμή που υπάρχουν τεράστιες ανάγκες σε έργα. Δεν υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία,.....
αντισεισμική – αντιπλημμυρική θωράκιση. Δεν υπάρχει οδικό δίκτυο στο νομό μας. Τα έργα αυτά αν και είναι αναγκαία για τη ζωή των εργαζομένων και του λαού δεν γίνονται γιατί δεν είναι αναγκαία για την κερδοφορία των βιομήχανων-εφοπλιστών-τραπεζιτών. Για τον ίδιο λόγο κλείνει και το Τσιμεντάδικο στην περιοχή μας.
Το Π.Α.ΜΕ. δείχνει τη μοναδική διέξοδο σε όφελος των εργαζομένων και του λαού. Τη καθημερινή πάλη ενάντια στην πλουτοκρατία και το σύστημα που έχει φτιάξει να την υπηρετεί. Για την επίλυση καθημερινών μικρών και μεγάλων προβλημάτων, για να φωτίζεται η διέξοδος που θα καταργήσει τους εκμεταλλευτές μας. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Αγοράς.