Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

O Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στις δραστηριότητες του, για την έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου.
Η κολύμβηση είναι το διασημότερο άθλημα παγκοσμίως και αποδεκτό τόσο για την βελτίωση των σωματικών προσόντων, όσο και για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών.
Με προτεραιότητα την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι και....
διασκέδαση, τα στελέχη του ομίλου, πρωτοπορούν στην παιδαγωγική διαδικασία, που έχει άριστα αποτελέσματα με στόχο τη σωστή ενηλικίωση τους.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από έμπειρους προπονητές, παλαιούς πρωταθλητές κολύμβησης και καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με τις νέες παιδαγωγικές μεθόδους, τα μυστικά αυτού του όμορφου αθλήματος.
Τα παιδιά ηλικίας από τριών ετών και πάνω μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες με ειδικά τμήματα που δημιουργούνται για τη γνωριμία με το υγρό στοιχείο.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι, λειτουργούν ώρες κοινού κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του Ομίλου.
Πληροφορίες για τις ώρες και τη διαδικασία προπόνησης, μπορείτε να λαμβάνεται καθημερινά από τις 15:00 μέχρι και τις 19:30 στο τηλέφωνο 2221088311 και στο e-mail: akoxalkidas@gmail.com, αλλά και νέα και ανακοινώσεις, μπορείτε να διαβάζετε στο www.akox87.blogspot.com
Μηνιαία συνδρομή για ένα άτομο τριάντα (30) ευρώ, για δύο άτομα σαράντα πέντε (45) ευρώ. Ισχύουν προσφορές για πολύτεκνους και τρίτεκνους.