Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποίησαν χθες (Τετάρτη, 3 Απριλίου) το πρωί, κατά σειρά, ο νέος Διοικητής της Σχολής Πεζικού, υποστράτηγος Γιώργος Μαυρομανωλάκης και ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, αστυνομικός διευθυντής Βαγγέλης Φλεβάρης.
Ο Δήμαρχος, που τους υποδέχτηκε στο...
Δημαρχείο, τους συνεχάρη, τόσο για τις προαγωγές όσο και για τις τοποθετήσεις τους ως επικεφαλής των οργανικών μονάδων των Σωμάτων τους στην πόλη, ενώ τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους.

Ο Δήμαρχος και ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού, μεταξύ άλλων ανίχνευσαν τις δυνατότητες για πιο ενεργή ένταξη της Σχολής στην κοινωνική ζωή του τόπου, αυξάνοντας την -δεδομένη από την παρουσία της- απορρέουσα προστιθέμενη αξία για την πόλη.
Ο Δήμαρχος και ο Αστυνομικός Διευθυντής, είχαν μια πρώτη συζήτηση για τα φαινόμενα παραβατικότητας στην περιοχή καθώς και ανταλλαγή απόψεων ως προς τις πολιτικές πρόληψης και τις δράσεις αντιμετώπισής τους, σε μια περίοδο που η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και το ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει μειωθεί.