Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ισόπαλη 1-1 η Εθνική Νέων με την Κύπρο

Η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο Γάλλου με την αντίστοιχη της Κύπρου, στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ ενόψει των υποχρεώσεών της στον 4ο όμιλο της elite round (5-10/6, Πολωνία, Ισπανία, Κροατία, Ελλάδα) του UEFA EURO U-19 2013.
Η Εθνική, που είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη στο 8΄ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το .....

σκορ με τον Σουνά (12΄ και 16΄) και τον σκόρερ (22΄). Οι πολλές αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου επηρέασαν το ρυθμό της ομάδας.
«Ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας για την elite round. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες του Ιουνίου», δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας (70΄ Λαδάς), Καραγκούνης, Χουχούμης, Βοσνακίδης, Καντούτσης (58΄ Βλάχος), Σιώπης (65΄ Παναγιωτούδης), Ανδρεόπουλος (65΄ Κρητικός), Μύγας (58΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Σουνάς, Δώνης (58΄ Γιαννιτσάνης), Ιωαννίδης (70΄ Δεληγιαννίδης)