Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Καθαρές κουβέντες

Δεν έχω διάθεση να δημιουργήσω προβλήματα σε κανέναν, αλλά δεν επιτρέπω και σε κανέναν να βρίζει, επειδή δεν μπορεί να κάνει διάλογο ή επειδή του έχουν μάθει πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αυτά μπορεί να ισχύουν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά όχι στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ο καθένας στη δουλειά του αγαπητέ κύριε.
Συμφωνώ μαζί σας για το χαρακτηρισμό λαμόγιο, αλλά ....
αυτό μπορεί να το λέει ο καθένας. λαμόγια υπάρχουν και στο χώρο της επικοινωνίας και στο χώρο των παραγόντων και στο χώρο των διαιτητών και στο χώρο των προπονητών και παντού.
Τα μεγαλύτερα λαμόγια όμως είναι αυτά που υπόσχονται σε ανήλικα παιδιά πως θα παίξουν στην Μπαρτσελόνα!!!
Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι αυτά τα οποία πείθουν τους γονείς κι αυτοί με την σειρά τους, ζητάνε τα δελτία από ομάδες οι παράγοντες των οποίων μάτωσαν οικονομικά, για να μάθουν μπάλα σ΄ αυτά τα παιδιά.
Τα μεγαλύτερα λαμόγια, είναι κάποιοι τύποι οι οποίοι πληρώνουν έστω και λίγα, για να τους γράφουν καλά λογάκια και να παριστάνουν τους Μουρίνιο.
Και κάτι τελευταίο. Ακόμη μεγαλύτερα λαμόγια είναι αυτοί που για να πετύχουν τους στόχους τους, χρησιμοποιούν πρακτικές υποκόσμου.
Όταν καταλάβεις το άδικο, εγώ θα είμαι εδώ και θα περιμένω την συγνώμη σου. Αν δεν το καταλάβεις, τότε να ξέρεις πως δεν είσαι σωστός και ο χώρος του αθλητισμού θα σε αποβάλει.