Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Με την κακία τους θα μείνουν

Στόχος ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Παπακωνσταντίνου από ελάχιστους οι οποίοι ενοχλούνται ακόμη και απο το αν βρεθεί σε κάποιο γήπεδο στην ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ και πάει για κατούρημα σε κάποια άκρη ή πίσω από κάποιο δένδρο!!!
Τους ενοχλεί όταν πάει κάπου με ΑΟΥΝΤΙ, αλλά κι όταν πάει με ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ή αν πάει με κάποιο άλλο από τα 7 αυτοκίνητα που έχει στην επιχείρησή του.
Κύριοι, αυτός είναι ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ούτε χύμα είναι, ούτε....
θέλει πατερίτσες για να κρατηθεί, ούτε βρίσκει δουλειά σε συγγενείς κάποιων για να τον λιβανίζουν.
Τον έχουν ψάξει όλοι από 100 μεριές και δεν μπόρεσαν να του βρούνε το παραμικρό. Ο κ. Κούγιας το είχε πει δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή. Τιμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο είχε πει, άτομα σαν τον κ. Παπακωνσταντίνου τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Ο κ. Κούγιας δεν λέει εύκολα κάτι τέτοιο και το ξέρουμε όλοι.
Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν αντέχουν να βλέπουν τον κ. Παπακωνσταντίνου να είναι στη θέση που είναι σήμερα, αλλά να εξακολουθεί να είναι ο ίδιος απλός άνθρωπος, χωρίς κηπουρούς και λιβανιστήρια.
Αλήθεια αυτοί οι κύριοι δεν πληροφορήθηκαν πως ο κ.  Παπακωνσταντίνου δήλωσε εθελοντής και πηγαίνει στις δράσεις του ΣΚΑΪ; Το γράφω γιατί τον άκουσα να λέει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
Άντε πρόεδρε  να σε δω και δίπλα δίπλα με τον κ. Αλαφούζο στη ΛΕΩΦΟΡΟ και μετά ας σε περάσουν κι από δίκη!!!