Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Δημήτρης Αλεξανδρής

Απάντηση Αλεξανδρή Δημήτριου στο blog «Άπόψη Γνώμη»

Κ.Γκάρα αισθάνομαι την ανάγκη, λόγω της υπευθυνότητας που νιώθω πως έχω ως άτομο και λόγω της θέσης μου στην ιστορική ομάδα του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, να σας ενημερώσω ότι καλή η κριτική και η άποψή σας αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερη εάν ακούγατε πρώτα και τη δική μας πλευρά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι να κρύψω για ότι αφορά το θέμα που ασχολείστε τις.....
τελευταίες ημέρες (ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων).
Η ομάδα μας ξεκίνησε προετοιμασία στις 31/8 ημέρα Τετάρτη. Από τις 22/8 ημέρα Δευτέρα οι περισσότεροι των  ποδοσφαιριστών εξετάστηκαν από Ιατρό. Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές Μαρίνος-Οικονομίδης (υπό δοκιμή) των Αλατσάτων ήρθαν στα αποδυτήρια λέγοντάς μου ότι είναι ελεύθεροι. Παιδιά διψασμένα για μπάλα, πολύ καλοί χαρακτήρες απ’ όσο πρόλαβα να καταλάβω και τιμή για αυτά τα παιδιά να έρθουν να αγωνιστούν για τη φανέλα του Απόλλωνα. Τις φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστή εγώ δεν τις μπορώ να τις «εξαφανίσω»... κάθε άλλο!
Πέρα των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και επειδή πάντα ήθελα να έχω καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους παράγοντες, που πληρώνουν από την τσέπη τους όπως και εγώ, σας ενημερώνω πως ζήτηση παίχτη από τον Αμαρυνθιακό μιλώντας με τον πρόεδρο του κ.Κατσή (για τον Κόλλια) και από τον πρόεδρο του ΑΟ Όλυμπος Γυμνού κ.Ράζου (Αργύρης).
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Κωνσταντίνου, πρόεδρο των Αλατσάτων, του εξήγησα πως οτιδήποτε αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές θα μιλήσουμε μαζί. Εγώ κι αυτός (αφού πρώτα πάρουμε τη σύμφωνη γνώμη του υπόλοιπου ΔΣ από την εκάστοτε ομάδα).
Αναφέρεστε σε απειλές, βρισιές, συκοφαντίες. Για ποιον και για τι μιλάτε ακριβώς; Προσωπικά έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί από το θέμα «Πεππέ».
Όσον αφορά το γυμναστή της ομάδας μας κ.Παναγιώτη Ελευθερίου επιτρέψτε μου να πω (με σιγουριά) πως είναι ένας εξαιρετικός γνώστης και επαγγελματίας, από τους λίγους που τιμούν το ψωμί που τρώνε, ένα λογικό και σοβαρό παιδί και αν ο καθένας έχει άλλη άποψη... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.
Η Διοίκηση του Απόλλων Ερέτριας αποτελείται από σοβαρά άτομα μεταξύ των οποίων μία επιτυχημένη επιχειρηματία. Από τη τελευταία μας επικοινωνία θα έπρεπε να είχατε καταλάβει ότι είμαστε υπεύθυνοι και εν τάξη. Ούτε απειλούμε κανέναν, ούτε βρίζουμε, ούτε ενοχλούμε. Πολύ περισσότερο ΔΕΝ φοβόμαστε κανέναν μιας και ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με την ομάδα μας.
Αυτή είναι η αλήθεια κ.Γκάρα.


Μετά τιμής
Αλεξανδρής Δημήτριος