Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα

Δεν γράφω τυχαία κάποια πράγματα. Η βιασύνη κάποιων τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν είμαι παπαγαλάκι για να γράφω αυτά που θέλουν παράγοντες και άλλοι.
Από το πρωί της Κυριακής γνώριζα το θέμα με την ομάδα της Ερέτριας και πως ήθελε την αναβολή του αγώνα για συγκεκριμένο λόγο.
Δεν έγραψα τίποτα για έναν και μόνο λόγο. Όταν κάποιος δίνει το αίμα του για οποιονδήποτε λόγο, αξίζει την ευγνωμοσύνη μας και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.
Δεν ξέρω το γιατί η ΑΡΤΑΚΗ δεν συμφώνησε στην αναβολή του αγώνα. Ίσως οι βαθμοί σ΄ ενα πρωτάθλημα να έχουν μεγαλύτερη αξία, από το να δεχθούμε μια....
αναβολή ενός αγώνα γιατί κάποια παιδιά έδωσαν αίμα για έναν συναθλητή τους.
Να θυμίσω πως πριν λίγες μέρες είχαμε αναβολή αγώνα κυπέλλου της Αρτάκης, επειδή ήθελαν να κάνουν φιλικό με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Δεν είναι αλήθεια πως η διοίκηση της ΑΡΤΑΚΗΣ δεν γνώριζε το αίτημα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Αυτά τα λένε κάποιοι οι οποίοι ως ρεπορτάζ έχουν ¨το χαρτάκι¨  που παίρνουν από παράγοντες.
Φταίει η ΕΠΣΕ είπαν κάποιοι. Κάνουν λάθος. Αν η ΑΡΤΑΚΗ δεχόταν η ΕΠΣΕ δεν θα είχε κανένα λόγο να μη δεχθεί.
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Αν η ΕΡΕΤΡΙΑ είπε ψέματα, είναι πρόβλημά της. Αν αύξησε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έδωσαν αίμα, δεν μ΄ απασχολεί. Δικό της το πρόβλημα.
Αν έστω κι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας έδωσε αίμα να τιμηθεί και το ίδιο θα πρέπει να κάνει η ΕΠΣΕ για όλους τους αιμοδότες ποδοσφαιριστές.
Φαίνεται πως κάποιοι, δεν ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το να δίνει κάποιος το αίμα του.