Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Τι άλλο θ΄ ακούσουμε; Είναι δυνατόν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τα παιδιά τους σε μια ομάδα να φτάνουν στο σημείο να λένε διάφορα επειδή η ομάδα έχασε σε κάποιους αγώνες;
Δεν έχουν καταλάβει την φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας;
Δεν έχουν καταλάβει πως η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ δεν κάνει πρωταθλητισμό;
Η πρόεδρος κ. Κούτουλα και ο .....
προπονητής κ. Ρόγκας έχουν την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ στην Α2 κατηγορία, όχι για να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά για να παίζουν ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές που ηλικιακά δεν μπορούν ν΄ αγωνισθούν στα τμήματα υποδομών. Ματώνουν οικονομικά οι άνθρωποι και είναι λογικό να μην θέλουν ν΄ ακούνε διάφορα από κάποιους οι οποίοι θεωρούν πως ο κανακάρης τους είναι ο Μεσι και πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει πάντα.
Αντι να χειροκροτήσουν και να συγχαρούν τους ανθρώπους αυτούς όταν μετά τον αγώνα και την ήττα μέσα στα ΖΑΡΚΑ πήγαν και οι δύο ομάδες παρέα για καφέ, έβγαλαν χολή.
Κύριοι δεν ζούμε στην εποχή που παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φίλαθλοι, έτρεχαν στα χωράφια για ν΄ αποφύγουν τον ξυλοδαρμό. Ήττες, ισοπαλίες και ήττες έχει το πρωτάθλημα.
Η κυρία Κούτουλα και ο κ.  Ρόγκας θα μπορούσαν να κοιτάξουν την σχολή τους και όχι να τρέχουν για το πρωτάθλημα της Α2. Κοιτάξτε λοιπόν πως θα βοηθήσετε και αφήστε τις βλακείες.