Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η διοίκηση της ΕΠΣΕ

Λάθη κάνουμε όλοι και φυσικά πρέπει να τ΄ αναγνωρίζουμε. Η διοίκηση της ΕΠΣΕ σίγουρα κάνει λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γράφουμε και να λέμε ότι μας κατέβει και τουλάχιστον όταν το κάνουμε να μπορούμε να το στηρίξουμε και όχι να παριστάνουμε τις κοτούλες.
Λοιπόν αυτή η ομάδα των 5 - 6 παρατρεχάμενων του τέως, θα πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να μην αντέχει το στομάχι τους την επιτυχία του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν είναι ο κηπουρός του....
προέδρου της ΕΠΟ του κ. Σαρρή, όπως κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να είναι κηπουροί του τέως, αλλά είναι στην κορυφή της πυραμίδας του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό το γνωρίζουν όλοι και θα πρέπει να βρούνε τον τρόπο, με κάποια ψυχολογική υποστήριξη φαντάζομαι, να το αντέξουν.
Τους μετέφερα μια πρόταση μέλους του ΔΣ. Πρόταση μομφής τώρα και η ΕΠΣΕ πάει σε Γενική Συνέλευση και οι παράγοντες των Σωματείων-Μελών αποφασίζουν.
Από την ώρα που τους μετέφερα την πρόταση, όλες οι κότες πήγαν στο κοτέτσι και άφησαν πίσω τις κουτσουλιές τους!!!!
Τώρα έφτασαν στο σημείο να βρίζουν τους παράγοντες των ομάδων και να τους θεωρούν προβατάκια. Το γιατί το ξέρετε φαντάζομαι. Τους βρίζουν όλους αφού οι ίδιοι δεν είναι μέλη διοίκησης σε κανένα σωματείο!!!
Είναι δηλαδή κι αυτοί τέως και το χειρότερο, δεν μπορούν να ιδρύσουν σωματείο, αφού είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού και μ΄ αυτά τα δάχτυλα μόνο ένα πράγμα μπορούν να κάνουν!!!
Καλημέρα