Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Καλημέρα

¨Εδώ που τα λέμε, εδώ που τα λέμε, τις περισσότερες φορές, εμείς οι άνδρες φταίμε¨.
Αυτά μας λέει το άσμα, αλλά δεν νομίζω πως σήμερα έχει σχέση με την πραγματικότητα. Για ποιούς άνδρες να μιλάει άραγε; Γι αυτούς που έχουν γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες;
Γι΄ αυτούς που προσπαθούν και παριστάνουν τον άνδρα μέσα από το διαδίκτυο;
Γι  αυτούς που έχουν ξεπεράσει όλα τα επίπεδα ρουφιανιάς;
Γι  αυτούς που τρέχουν πίσω από κάθε τι θηλυκό;
Γι  αυτούς που δεν υπολογίζουν φίλους και συνεργάτες;
Γι  αυτούς οι οποίοι πουλάνε και την.....
μάνα τους για 5΄ δημοσιότητας;
Δυστυχώς στην εποχή μας, οι άνδρες ούτε κλαίνε, ούτε φταίνε, γιατί αυτούς που είναι πραγματικά άνδρες, δεν τους συναντάς στα στέκια της βλακείας και του χαβαλέ.
Αυτό είναι και το πρόβλημα των γυναικών. Βρίσκουν όσους και όποιους θέλουν, αλλά έτσι για το κέφι τους. Δεν βρίσκουν όμως αυτούς που θέλουν. Δεν βρίσκουν τους άνδρες - άνδρες, αλλά κάποιους δήθεν και κάποιους φιγουρατζήδες, οι οποίοι μπορεί ν΄ ακούνε Καζαντζίδη, Μητροπάνο, Ζαμπέτα και άλλους, αλλά είναι για Φλωρινιώτη και πολύ τους είναι.
Τι μ΄έπιασε πρωί πρωί και μάλιστα Σάββατο;
Δεν είχα μαμία διάθεση να γράψω για το θέμα, αλλά βαρέθηκα ν΄ ακούω κάποιους δήθεν άνδρες, να διαδίδουν πως έρριξαν στο κρεβάτι τους ότι θηλυκό υπάρχει στην Εύβοια.
Δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως έχουν μάτια οι άνθρωποι και βλέπουν.
Τέλος πάντων. Να συγχαρώ τις γυναίκες οι οποίες βρήκαν τον τρόπο να έχουν παιχνιδάκια για να παίζουν, χωρίς να χρειασθεί να πάνε στα καταστήματα πώλησης παιχνιδιών!!!
Κυρίες μου, σας παραδέχομαι. Συνεχίστε.