Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Επειδή δεν διαθέτω και πολύ μυαλό και ούτε φωστήρας σε θέματα πολιτικής δεν είμαι, ούτε καν ΦΩΣΤΗΡΑΣ Ταύρου, άργησα να καταλάβω το παιχνιδάκι που στήθηκε σ΄ αυτόν τον Δήμο.
Ξαφνικά μια μέρα μας προέκυψε μια ¨παράταξη¨  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ την ονόμασαν χωρίς να υπάρχει επικεφαλής και χωρίς κάποιο πολιτικό μανιφέστο με αρχές και φυσικά όρους και προϋποθέσεις για αυτούς που θα συμμετείχαν. Όλα χύμα στο κύμα και με ανακοινώσεις που δεν θα τις έγραφε έτσι, ούτε ένα παιδί του δημοτικού.
Ψάχνουν ακόμη και σήμερα να βρούνε ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος.....
και τον ψάχνουν μ΄ έναν απίστευτο τρόπο. Μπορεί να είναι υποψήφιος, ακόμη κι αυτός που είδε φως και μπήκε. Πας κάνεις μια αίτηση και αυτό είναι όλο. Το αστείο είναι πως σε καλούν να κάνεις αίτηση και να είσαι υποψήφιος και μετά αρχίζουν τον αγώνα για να σε πείσουν να αποσύρεις την υποψηφιότητά σου!!!
Μετά από όλα αυτά και μετά από όσα άκουσα και διάβασα, διαπίστωσα κάτι πολύ απλό.
Κάποιοι ήθελαν να αποφύγουν την υποψηφιότητα του κυρίου Σιαγιάννη και το ενδεχόμενο να καταφέρει να συσπειρώσει την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης σε ένα ψηφοδέλτιο. Δημιούργησαν λοιπόν την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για να παίξει τον ρόλο του διασπαστή και μόνο.
Το θέμα λοιπόν είναι πως αυτό που αποκαλούν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, ουσιαστικά είναι το όχημα το οποίο θα λειτουργήσει ως διασπαστής και ως απόδειξη, γι΄ αυτούς που λένε πως ο σημερινός δήμαρχος δεν έχει αντίπαλο, αφού αυτοί που θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο δεν είναι άξιοι ούτε μια δημοτική παράταξη να οργανώσουν!!!