Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Ανακατασκευάζεται και αποκαθίσταται ο ασφαλτοτάπητας στον κόμβο της Λιανής Άμμου

Ανακατασκευή του ασφαλτικού τάπητα και βελτίωση του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί στον κόμβο της Λιανής Άμμου.
Στόχος της παρέμβασης είναι η αύξηση της ασφάλειας των χρηστών της και η ελαχιστοποίηση του κινδύνου τροχαίων ατυχημάτων.
Οι εργασίες (που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού προγράμματός του....

Δήμου Χαλκιδέων και ειδικότερα, του έργου «Δημοτική Οδοποιία») προβλέπουν την αποξήλωση του –φθαρμένου και παραμορφωμένου- οδοστρώματος και την εφαρμογή νέου ασφαλτικού τάπητα, εκατέρωθεν του κόμβου της Λιανής Άμμου, επί της λεωφ. Χαίνά, στο τμήμα της από την οδό Δωδεκανήσου και επί της λεωφ. Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από την οδό Σαλαμίνας.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της προσεχούς Τρίτης, 28ης Ιανουαρίου. Θα πραγματοποιούνται από την ανατολή έως και τη δύση του ήλιου και η διάρκειά τους, δεν θα ξεπεράσει τις 3 ημέρες (δηλ. το πολύ έως
και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου).
Από την ανάδοχο εταιρεία, υπό την εποπτεία του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα τοποθετηθούν οι προβλεπόμενες προσωρινές σημάνσεις ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Οι ευθείες κινήσεις των οχημάτων επί των λεωφ. Χαϊνά και Γ. Παπανδρέου θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών, εναλλάξ στο περιορισμένο πλάτος του οδοστρώματος.
Στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών, δεν θα επιτρέπεται η στροφή προς και από τη λεωφ. Ορ. Μακρή. Οι κινήσεις των οχημάτων από και προς τις λεωφ. Χαϊνά και Γ. Παπανδρέου, θα εκτρέπονται αντιστοίχως, μέσω των
παρακαμπτηρίων οδών Δωδεκανήσου και Σαλαμίνας.
Οι οδηγοί των οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από το –υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου-σημείο των έργων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και τη σήμανση που θα έχει τοποθετηθεί.
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έναρξη των εργασιών θα αναβληθεί σε περίπτωση βροχόπτωσης και έντονης κακοκαιρίας. Οπότε, θα υπάρξει νεώτερη ενημερωτική ανακοίνωση για το νέο προγραμματισμό της.